1

Pannenkoekenboot Nijmegen
Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Hoeveel kun jij op? Op de Pannenkoekenboot mag je onbeperkt eten van het buffet, terwijl de boot een tochtje maakt over de Waal. Zie Nijmegen met haar mooie bruggen aan je voorbij trekken en geniet van het uitzicht over natuurgebied de Ooijpolder. Een ontspannen uitje voor de hele familie, of juist lekker romantisch, met je liefje varen en eten terwijl de zon ondergaat.

Tijdens een vaartocht over de Waal onbeperkt pannenkoeken eten

Schuif gezellig aan

Uit eten met het gezin? Stap aan boord van de de Pannenkoekenboot in Nijmegen! Schuif gezellig aan bij het pannenkoekenbuffet, waar je met kaas, ham, vruchtjes, jam en snoep je eigen pannenkoeken versiert. En terwijl de ouders ontspannen natafelen, duiken de kinderen de ballenbak in het scheepsruim in. Dus kies een vaart en stap aan boord: er is een 75 Minutenvaart en op zondagmiddag ook een Bruggentocht van twee uur onder de Nijmeegse bruggen door, langs de Ooijpolder en door de nieuwe nevengeul.

Pannenkoekenboot Nijmegen in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek nijmegen.pannenkoekenboot.nl

Pannenkoekenboot Nijmegen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-