1

Uitstapjes vlakbij Nijkerk aan Zee

Stoomgemaal Hertog Reijnout

nijkerk, Gelderland (1.97km)  -  Midden in de polder Arkemheen ligt het stoomgemaal Hertog Reijnout. Kom tijdens de maaldagen en bewonder het stoomgemaal onder stoom!

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (1.98km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (2.22km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

Hart van Holland

nijkerk, Gelderland (2.8km)  -  Multifunctioneel evenementencentrum Hart van Holland is af te huren voor congressen, evenementen, beurzen, festivals en feesten. Ruim zeshonderd vierkante meter vloeroppervlakte staat tot je beschikking.

Golfen in Putten

putten, Gelderland (3.9km)  -  Kom een dagje golfen bij Dutch Golf Putten en sla je slag! Als beginner leer je hier precies wat de juiste club is, maar ook als gevorderde golfer ben je hier aan het juiste adres.

Museum Nijkerk

nijkerk, Gelderland (3.96km)  -  Museum Nijkerk is een jong museum dat met haar collectie oudheidkundige en culturele materialen de geschiedenis van Nijkerk levend houdt.

Oude Ambachten Atelier

nijkerk, Gelderland (3.97km)  -  Op zoek naar een mooie zelfgemaakte kaars? Haast je naar het Oude Ambachten Atelier en ga aan de slag of laat iets maken. Ook leuk voor kinderfeestjes!

IJscootje Nijkerk

nijkerk, Gelderland (4km)  -  IJscootje is een bijzondere ijssalon in Nijkerk. Het ijs wordt hier gemaakt van de melk van Jersey koeien uit de polder. Leuk: ze hebben bij IJscootje ook ijs voor honden!

Intratuin Nijkerk

nijkerk, Gelderland (4.57km)  -  Bij Intratuin Nijkerk zijn er naast bloemen en planten ook sfeer- en interieurartikelen te vinden. Ook is er een gezellig tuincafé.

Jachthaven De Eemhof

zeewolde, Flevoland (4.78km)  -  Jachthaven De Eemhof heeft een leuke boulevard voor passanten te voet of voor mensen die hun boot aanmeren. Of volg een lesje wakeboarden bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

Strand Nulde

putten, Gelderland (4.99km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (5.1km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (5.19km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

Zeilen met Spakenburgse botters

bunschoten-spakenburg, Utrecht (5.85km)  -  Zeilen op een echte Spakenburgse botter? Dat kan bij botter.nl. Verschillende arrangementen zijn mogelijk in combinatie met een vaartocht.

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (6.2km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

Escape Room Nederland

bunschoten-spakenburg, Utrecht (6.57km)  -  Ontsnap binnen een uur uit een van de drie escaperooms. De oudste escaperoom van Nederland zet nog altijd de standaard.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (7.08km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

Zwembad De Duker

bunschoten, Utrecht (7.32km)  -  Kom zwemmen bij zwembad De Duker! Waag een sprong van de duikplank of zoef via de waterglijbaan naar beneden.

Pluktuin Het Platteland

putten, Gelderland (7.53km)  -  Kom fruit, groente of bloemen bij Pluktuin Het Platteland plukken. Er is ook een coffeegarden en een brocante collectie.

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (7.75km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nijkerk aan Zee