Uitstapjes vlakbij Showtime Orange

Museum No Hero

delden, Overijssel (1.29km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (1.96km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. Ook worden er wandelingen en andere activiteiten georganiseerd.

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (6.25km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Historisch Museum Hengelo

hengelo, Overijssel (6.26km)  -  Het Historisch Museum Hengelo houdt de herinnering aan de geschiedenis van deze Twentse stad levend. Hier zie je onder andere de foto- en documentatieverzameling waar Stichting Oald Hengel in 1937 mee begon.

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (7.01km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (7.05km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (7.39km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (7.43km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

Klompenmuseum Goor

goor, Overijssel (7.65km)  -  Hollandser dan Hollands! Ga in het Klompenmuseum Goor op ontdekkingstocht langs de ontwikkeling van de klomp. De houten schoen is kenmerkend voor Nederland en dus zeker een museum waard!

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (7.99km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel (8.05km)  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Showtime Orange