Uitstapjes vlakbij Villapark Akenveen

Camping 't Veenmeer

tynaarlo, Drenthe  -  Recreatiepark 't Veenmeer is gelegen bij het mooie brinkdorp Zuidlaren en bij een heldere recreatieplas. Met mooi weer vermaken de gasten zich hier uitstekend.

Camping de Vledders

schipborg, Drenthe (1.81km)  -  Camping de Vledders is onderdeel van een boerderijlandgoed en omringd door bos, heide en weilanden. Hier kan worden gekampeerd zonder poes-pas!

Fietscentrum Zuidlaren

zuidlaren, Drenthe (2.59km)  -  Huur een fiets of e-bike bij Fietscentrum Zuidlaren en verken op je gemak het mooie Drenthe.

Subtropisch Zwemparadijs Aqualaren

zuidlaren, Drenthe (2.8km)  -  Beleef een spannend wateravontuur bij zwembad Aqualaren! Kom roetsjen van de glijbaan of voer mee in de stroomversnelling!

Sauna en beautycentrum de Bron

tynaarlo, Drenthe (2.97km)  -  Kom compleet tot rust in Sauna de Bron. Geniet van de heerlijke saunafaciliteiten en beautyarrangementen.

Brinkhotel Zuidlaren

zuidlaren, Drenthe (3.41km)  -  Tussen Groningen en Assen ligt het gastvrije Brinkhotel Zuidlaren. Een ideale plek voor een nachtje weg, door de prachtige natuur en de faciliteiten.

Speelpark Sprookjeshof

zuidlaren, Drenthe (3.69km)  -  Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren is een veelzijdig park. Ze hebben een speeltuin, sprookjespark, indoorspeelparadijs, kinderboerderij en midgetgolf!

Openluchtzwembad De Leemdobben

vries, Drenthe (3.79km)  -  Ga met z'n vieren tegelijkertijd van de glijbaan af in openluchtzwembad De Leemdobben! In de ligweide kun je heerlijk van de zon genieten en bruinbakken.

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (3.99km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

Kerkmuseum De Klokkengieterij

vries, Drenthe (4.17km)  -  Museum De Klokkengieterij is het kleinste museum van Nederland. Bekijk er de mal van de zestiende-eeuwse kerkklok en twee sarcofagen.

Landal De Bloemert

midlaren, Drenthe (4.54km)  -  Drenthe is een prachtig gebied om op vakantie te gaan. Verken de omgeving vanaf vakantiepark Landal Bloemert. Het park ligt aan het Zuidlaardermeer, een ideale plek voor watersporters. Meer dan de helft van de bungalows ligt aan het water.

Royal FloraHolland Eelde

eelde, Drenthe (5.41km)  -  Ontdek het wel en wee van een bloemenveiling tijdens een rondleiding bij Royal FloraHolland Eelde. Bezoekers zitten zelf in de kopersbanken en leren alles over de veilingklok.

Pannenkoekenhuis Appelbergen

glimmen, Groningen (5.85km)  -  Geniet van de natuur en maak een wandelroute. Paviljoen Appelbergen organiseert kinderspeurtochten, picknicks en bedrijfsfeesten.

Magnuskerk

anloo, Drenthe (5.95km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

Pinetum Ter Borgh

anloo, Drenthe (6.77km)  -  In het mooie Drentse landschap is het heerlijk wandelen. In Pinetum Ter Borgh zijn verschillende soorten coniferen te zien.

De Waterburcht Bowling

eelde, Drenthe (6.89km)  -  Gasten kunnen bij De Waterburcht behalve een hapje eten ook een potje bowlen. Er zijn acht moderne banen beschikbaar.

Bowling en restaurant De Waterburcht

eelde, Drenthe (6.89km)  -  In een oude Saksische boerderij uit 1800 geniet je van een heerlijk diner, een leuk feestje of een gezellig potje bowlen. Een geschikte plek voor een leuk avondje uit, maar ook voor een kinderfeestje, groepsuitje of vergadering.

Museum De Buitenplaats Eelde

eelde, Drenthe (7.51km)  -  Dwaal rond in Museum De Buitenplaats in het Drentse Eelde. Geniet in de museumtuin van de waterloopjes, de wijntafel en de rust of bewonder de beeldenexpositie in de tuin gedurende de zomermaanden.

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (7.52km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Villapark Akenveen