1

Uitstapjes vlakbij Minerva Boat Company

Curiosa & co

gent, België (0.14km)  -  Op zoek naar een écht bijzonder cadeautje? Sla dan Curiosa & co niet over tijdens het shoppen. Hier vind je handgemaakte juwelen en unieke sieraden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rederij Benelux - cruise over de Leie

gent, Oost-Vlaanderen (0.29km)  -  Rederij Benelux laat je de prachtige plekjes langs en op rivier de Leie zien. Op de boot is een bar, dus je hoeft niet op een droogje te zitten tijdens de vaartocht.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

STAM - Stadsmuseum Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.44km)  -  Ontdek de geschiedenis van Gent in STAM - Stadsmuseum Gent. Via een vaste route ontdek je alles wat Gent tot Gent maakt.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kunstencentrum VIERNULVIER

gent, België (0.53km)  -  Voor leuke culturele events bezoek je Kunstencentrum Vooruit in Gent.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Winkelen voor het goede doel

gent, België (0.6km)  -  Je kledingkast een upgrade geven en tegelijkertijd een goed doel steunen? Het kan in de vintagewinkel van Oxfam Novib.

's zondags gesloten 

Museum De Wereld van Kina

gent, België (0.74km)  -  Leuk museum voor kinderen, want hier leren nieuwsgierige onderzoekertjes alles over de natuur!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Sint-Pietersabdij

gent, België (0.77km)  -  De Sint-Pietersabdij torent trots uit boven de gebouwen om 'm heen. In de abdij zijn onder meer tentoonstellingen te zien en er is een heerlijke abdijtuin.

's maandags gesloten 

Sint-Michielskerk in Gent

gent, België (0.77km)  -  Bewonder de Sint-Michielskerk in Gent met zijn bijzondere geschiedenis. De toren in gotische stijl en plat dak had eigenlijk 134 meter hoog moeten zijn.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Sint Baafskathedraal

gent, België (0.83km)  -  De Sint Baafskathedraal in Gent bewaart een groot kunstwerk, namelijk 'Het Lam Gods' van de gebroeders Eyck. Bewonder de kathedraal en de kapel met het bijzondere drieluik.

elke dag geopend 

BeerWalk: bierproeverij met gids

gent, Oost-Vlaanderen (0.93km)  -  Proef tijdens de BeerWalk in Gent vijf verschillende Belgische bieren en leer alles over de rijke biercultuur. Ondertussen brengt de gids je langs alle mooie plekken in de stad.

geopend op afspraak of bel  

Design Museum Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.98km)  -  Zie hoe het design door de eeuwen heen veranderd is. Het Design Museum Gent heeft een collectie designvoorwerpen vanuit de zeventiende eeuw tot het heden.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondvaart in Gent - Rederij de Gentenaer

gent, België (0.98km)  -  Een boottocht door de Gentse binnenstad? Rederij de Gentenaer maakt het mogelijk. Informeer ook eens naar de aantrekkelijke dagarrangementen.

elke dag geopend 

Rondvaart door de binnenstad van Gent

gent, Oost-Vlaanderen (0.98km)  -  Bekijk het historische Gent eens vanaf het water. Tijdens de tocht ontdek je historische panden en idyllische bruggen.

elke dag geopend 

Vintagewinkel The Fallen Angels

gent, België (1.04km)  -  Snuffel tussen de mooiste vintage pareltjes in de twee winkeltjes die samen The Fallen Angels vormen.

's zondags gesloten 

Museum voor Schone Kunsten Gent

gent, België (1.04km)  -  Het Museum voor Schone Kunsten Gent (MSKG) is één van de oudste musea in België. In het prachtige gebouw aan het Citadelpark is de Vlaamse kunst te bewonderen.

's maandags gesloten 

Toerismekantoor Gent

gent, Oost-Vlaanderen (1.09km)  -  Het infokantoor van Toerisme Gent weet alle bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de stad te vinden. Een geslaagd dagje weg in deze mooie stad begint hier.

elke dag geopend 

Stedentrip Gent

gent, België (1.09km)  -  Ontdek het best bewaarde geheim van Europa en bezoek de historische en bruisende stad Gent.

elke dag geopend 

Herberg de Dulle Griet

gent, België (1.14km)  -  Herberg de Dulle Griet in het Belgische Gent heeft een duizelingwekkend aanbod van 250 dranken. Kom en proef meer dan alleen de sfeer!

elke dag geopend 

Poëzieroute Gent

gent, België (1.16km)  -  Pak een terrasje onder het goedkeurende oog van Hugo Claus of droom samen met 'zot Polleke' weg op de Korenlei. De Poëzieroute laat Gent met andere ogen zien!

geopend op afspraak of bel +32 (0)9 225 22 25 

Kasteel Gravensteen Gent

gent, Oost-Vlaanderen (1.18km)  -  Niet te missen in Gent: het kasteel Gravensteen. Dit imposante kasteel in het centrum heeft een rijke geschiedenis en is daarom zeker een bezoekje waard.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Minerva Boat Company