Uitstapjes vlakbij Het Elfde Gebod

Hotel P6 Antwerp

antwerpen, België (0.05km)  -  Hotel P6 Antwerp is gezegend met een geweldige locatie. Het betaalbare stadshotel ligt naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, midden in het centrum van Antwerpen.

elke dag geopend 

Onze Lieve Vrouwekathedraal Antwerpen

antwerpen, België (0.05km)  -  Al vijfhonderd jaar is de Onze Lieve Vrouwekathedraal een bepalend onderdeel van de stad Antwerpen. De kathedraal is één brok geschiedenis en het interieur weerspiegelt verschillende tijdsperioden.

elke dag geopend 

Ontdek Antwerpen te voet

antwerpen, België (0.12km)  -  Wil je Antwerpen echt leren kennen? Neem dan deel aan een stadswandeling en ontdek de geheimen van de stad.

elke dag geopend 

Restaurant 't Hofke

antwerpen, België (0.15km)  -  Restaurant 't Hofke is een knus restaurant met een Frans-Belgische keuken en gevestigd in een van de populairste plekjes van Antwerpen, de Vlaeykensgang.

elke dag geopend 

Ruienwandeling

antwerpen, Antwerpen (0.22km)  -  Daal af in de ruien van Antwerpen en ontdek de rijke historie van de stad onder leiding van een gids. Deze modderige tocht leidt door het waternetwerk van Antwerpen. Geheimzinnige anekdotes en leuke weetjes maken deze tocht de moeite waard.

's maandags gesloten 

Diamantmuseum DIVA

antwerpen, België (0.23km)  -  In Diamantmuseum DIVA, Antwerp Home of Diamants staat de geschiedenis van de stad Antwerpen met dit fonkelende edelmetaal centraal.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speur naar de leukste plekjes met Antwerpen City Trail

antwerpen, Antwerpen (0.26km)  -  Met de Antwerpen City Trail van Qula ga je met je smartphone op zoek naar twintig verborgen plekken in de stad! Voer raadsels, puzzels en opdrachten uit voor zoveel mogelijk punten.

elke dag geopend 

Modemuseum Antwerpen

antwerpen, België (0.26km)  -  Modeliefhebbers opgelet! Het Modemuseum in Antwerpen is helemaal gewijd aan mode en dus zeker een bezoekje waard. De vaste collectie bestaat uit eeuwenoude kledingstukken.

's maandags gesloten 

Robuust - Zero Waste Shop

antwerpen, België (0.27km)  -  Robuust is een biologische speciaalzaak met een bijzondere levensvisie: precycleren! Hier worden geen verpakkingen gebruikt om het milieu te sparen en streekproducten voorrang te geven.

's zondags gesloten 

Museum De Reede (MDR)

antwerpen, Antwerpen (0.29km)  -  Het beste van de prentkunst bewonder je in dit Antwerpse museum, waar de focus ligt op de meesters Francisco Goya, Félicien Rops en Edvard Munch.

open op zondag, maandag, vrijdag en zaterdag 

Ganterie Boon

antwerpen, België (0.35km)  -  Ganterie Boon heeft handschoenen in alle soorten en maten. Bekijk de collectie van meer dan tienduizend paar!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Plantin-Moretus

antwerpen, Antwerpen (0.35km)  -  In Museum Plantin-Moretus vind je een oude drukkerij die nog helemaal intact is. Dwaal rond door het historische huis van een vooraanstaande familie, een prachtige bibliotheek en nog veel meer!

's maandags gesloten 

Museum Plantin-Moretus

antwerpen, Antwerpen (0.35km)  -  In Museum Plantin-Moretus, de enige overgebleven drukkerij uit de barok en renaissance, kunnen bezoekers de grote collectie typografisch materiaal bewonderen. Het museum is erkend als UNESCO Werelderfgoed.

's maandags gesloten 

Chocolaterie Neuhaus

antwerpen, België (0.41km)  -  Bij een dagje Antwerpen hoort ook een bezoekje aan Chocolaterie Neuhaus. Hier is de lekkerste Belgische chocolade te vinden.

's zondags gesloten 

Antwerpse Spookwandeling

antwerpen, Antwerpen (0.43km)  -  Griezel weg bij eeuwenoude volksverhalen tijdens een stadswandeling door Antwerpen.

open op vrijdag en zaterdag 

Antwerp by bike

antwerpen, Antwerpen (0.43km)  -  Verken de prachtige stad Antwerpen per fiets en sluit aan bij één van de leuke rondritten onder begeleiding van een gids. Een originele manier om de hotspots in de stad te ontdekken!

geopend, 's maandags gesloten 

Sint Pauluskerk Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (0.49km)  -  Het interieur van de Antwerpse Sint Pauluskerk lijkt wel een schatkamer! Onder meer schilderijen van beroemde meesters als Rubens, Van Dyck en Jordaens sieren dit barokke kerkgebouw.

elke dag geopend 

Bakkerij Goossens

antwerpen, België (0.5km)  -  Authentieke bakkerij in Antwerpen met heerlijke 'handjes' en veel broodsoorten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

The Chocolate Line Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (0.59km)  -  Ben je in Antwerpen, loop dan vooral even langs The Chocolate Line. Daar zijn chocoladekunstenaars aan het werk!

elke dag geopend 

Meir - winkelen in Antwerpen

antwerpen, Antwerpen (0.59km)  -  Kom gezellig shoppen in Meir, de grootste winkelstraat van Antwerpen! Hier is bijna alles te vinden wat je nodig hebt.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Fundustry Antwerpen

Fundustry Antwerpen

€ 15,- korting per ticket Leef je uit in de stoere indoor hal vol oude auto's, schotten, attributen om je achter te verschuilen en potentiële tegenstanders! Elke dag zijn hier gave paintball-activiteiten te doen. Er worden verschillende spellen gespeeld.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Elfde Gebod