Uitstapjes vlakbij Kennemer Theater

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (1.05km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (3.82km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (5.19km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (5.5km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (5.76km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (5.99km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kennemer Theater