Uitstapjes vlakbij Camping Dorado

-in the spotlights-

Museum Havezate Mensinge

roden, Drenthe (1.25km)  -  Op Landgoed Mensinge vind je Museum Havezate Mensinge, inclusief historische koetswoning. Alles is hier nog net zo ingericht als vroeger. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe invloedrijke regenten uit Drenthe vroeger woonden.

Snow&Co

roden, Drenthe (2.06km)  -  Leer zeven keer sneller de ski- en snowboardtechniek dan in de sneeuw op de indoorskibaan Snow&Co. Onder individuele begeleiding is iedereen al snel een professional!

Museumhuis Kunstpaviljoen

nieuw-roden, Drenthe (2.22km)  -  Leven tussen kunst. Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper leven in een museumhuis. Hoe dat er uitziet? Bezoek het Kunstpaviljoen en ervaar het zelf!

SpaWell

peize, Drenthe (4.33km)  -  Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (4.43km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

-in the spotlights-

Ronostrand

roden, Drenthe (4.65km)  -  Tussen Norg en Roden vind je aan de rand van de Drentse bossen het Ronostrand. Een relaxt strand om te zwemmen, wandelen of varen.

Het Joodse Schooltje

leek, Groningen (4.92km)  -  In Het Joodse Schooltje kregen Joodse kinderen les. In 1996 is het gebouw gerestaureerd als museum ter nagedachtenis aan de Joodse inwoners van Leek.

Sportcentrum Leek

leek, Groningen (5.42km)  -  Sportcentrum Leek biedt diverse sportfaciliteiten onder één dak. Kom bowlen of speel een potje beachvolleybal. Fitnessruimten, een turnhal en vier multifunctionele sporthallen: genoeg voor urenlang sportplezier!

Molenduinbad Norg

norg, Drenthe (6.27km)  -  Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

Rondleiding door Groningen met gids Henk Bakker

groningen, Groningen (6.4km)  -  Henk Bakker is stadsgids in Groningen en geeft bezoekers en bewoners van de stad al 25 jaar rondleidingen. Je kunt zelf de duur en route aangeven, maar Henk Bakker heeft zelf ook mooie routes uitgestippeld. Ontdek routes over de geschiedenis,...

Kerk Midwolde

midwolde, Groningen (6.68km)  -  De Adelskerk in Midwolde heeft adelijke allure. In de cryptes van de kerk liggen adellijke families begraven. Ook staat in de kerk een indrukwekkend marmeren grafmonument.

Uitkijktoren De Onlanden

peize, Drenthe (6.7km)  -  Dichtbij de stad Groningen vind je het natuurgebied de Onlanden. Beklim de uitkijktoren en kijk uit over het landschap met water, moerasbos en wilde Exmoor pony's.

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (6.94km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

Landgoed Coendersborg

nuis, Groningen (8.92km)  -  Een prachtige bezienswaardigheid in een bosrijk gebied: Landgoed Coendersborg in Nuis. Een aantal maanden per jaar kun je het historisch erfgoed vanbinnen bekijken met een rondleiding door de zeventiende-eeuwse stijlkamers.

Coendersbos

nuis, Groningen (8.92km)  -  Het Coendersbos is het bos rondom buitenplaats en landgoed Coendersborg in Nuis. Een mooi wandelgebied in het Westerkwartier en een rijke plek vol historie en mooie natuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Dorado