Uitstapjes vlakbij Camping De Drenthse Roos

Museum De Wemme

zuidwolde, Drenthe (4.92km)  -  Ga mee terug in de tijd in museum De Wemme en bewonder de collectie oude handkarren en de expositie over Zuidwest-Drenthe. Maak ook een demonstratie tingieten mee!

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (9.6km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (9.84km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

Natuurontdekplek Zuiderpark

hoogeveen, Drenthe (10.07km)  -  Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (11.32km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman

dedemsvaart, Overijssel (12.39km)  -  Verstop je tussen het hoge gras, want wie je daar vindt moet wel van hele goede huize komen! Hutten bouwen, graven naar een schat, zandkastelen bouwen: in Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman beleef je de natuur met alle zintuigen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping De Drenthse Roos