Uitstapjes vlakbij Camping de Posthoorn

Steketee Paintball

rucphen, Noord-Brabant (2.1km)  -  Ren, spring en duik in de bosjes! Paintball is heel spannend, vooral in de bossen rond Rucphen.

elke dag geopend 

Kiddies Kids Klup - GESLOTEN

rucphen, Noord-Brabant (2.32km)  -  GESLOTEN - Kinderen genieten van dikke lagen sneeuw in de Kiddies Kids Klup in Sneeuwattractiepark SnowWorld. Onbeperkt sleeën op het hindernisparcours, springen op de trampoline of knutselen in de Kluphoek.

geopend op afspraak of bel  

Vergaderen in SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (2.32km)  -  Vergaderen tussen besneeuwde bergtoppen? Het kan bij SnowWorld Rucphen. Na een vergadering duiken bezoekers zo de après-ski in.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 902 0606 

IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou

rucphen, Noord-Brabant (2.32km)  -  IJskarten is een hele beleving! Maak het mee bij IceKart Rucphen en ga voor die ijskoude heat. Wie houdt de elektrisch aangedreven ijskart in bedwang en gaat het snelst racend over het ijs door de bochten?

geopend op afspraak of bel +31 (0)859 020 606 

GlowGolf Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (2.32km)  -  Midgetgolfen op de Noordpool en ook nog eens in het donker? Bij GlowGolf in Rucphen kan het!

elke dag geopend 

Sneeuwattractiepark SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (2.32km)  -  In SnowWorld Rucphen is het elke dag de perfecte dag voor wintersport; er is altijd kraakverse sneeuw, goede service en deskundige begeleiding. Alles voor een ontspannen dagje skiën of snowboarden!

elke dag geopend 

Geocaching: Schat zoeken in heel Nederland

roosendaal, Noord-Brabant (3.05km)  -  Geocaching: een real life treasure hunt. Zoek schatten in de hele wereld met behulp van aanwijzingen en GPS-coördinaten.

elke dag geopend 

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (3.17km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

Outdoor escape game Legenda Basilicae

hoeven, Noord-Brabant (4.34km)  -  Outdoor escape game Legenda Basilicae is een superspannend spel. Lukt het jullie om binnen een uur alle aanwijzingen te vinden en een raadselachtige legende te ontrafelen?

elke dag geopend 

Splesj Waterspeelpark

hoeven, Noord-Brabant (5.2km)  -  Splesj in Hoeven is een waterspeelpark met een groot spray-park, de Mega Soaker en spectaculaire glijbanen.

gesloten, open van  23 april t/m 4 september, van 10:00 uur tot 19:00 uur 

WielerExperience Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (5.32km)  -  Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

elke dag geopend 

Klimcentrum Yellow Stone

roosendaal, Noord-Brabant (5.36km)  -  Aarzelend zoekt de linkervoet een steunpunt op de klimmuur van klimcentrum Yellow Stone. Klimmen is zeker spannend! Maar gelukkig ook veilig, dus ga gerust de uitdaging aan.

's maandags gesloten 

IJsboerderij De Gerda Hoeve

schijf, Noord-Brabant (5.47km)  -  Op De Gerda Hoeve wonen vijftig koeien die spontaan gaan loeien als er mensen over de vloer komen. Neem een lekker ambachtelijk ijsje en doe mee aan een van de groepsactiviteiten. Veel plezier!

geopend, elke dag geopend 

Buitenspeeltuin Vrouwenhof

roosendaal, Noord-Brabant (5.72km)  -  Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal met veel verschillende speeltoestellen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenspeeltuin Vrouwenhof

roosendaal, Noord-Brabant (5.72km)  -  Leef je helemaal uit in Buitenspeeltuin Vrouwenhof in Roosendaal. Klauter op de vele speeltoestellen, roetsj van de glijbaan of ga lekker schommelen.

elke dag geopend 

De Kring Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (5.97km)  -  Theater in alle vormen en maten in De Kring Roosendaal. De leuke gezinsvoorstellingen zijn een aanrader!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Museum Tongerlohuys

roosendaal, Noord-Brabant (5.97km)  -  Leer meer over de historie van Roosendaal in Museum Tongerlohuys.

's maandags gesloten