Uitstapjes vlakbij Camping De Roos

Overdekt speelparadijs het Giga Konijnenhol - met theater!

beerze, Overijssel (2.07km)  -  Ga op avontuur in de ondergrondse speeltuin het Giga Konijnenhol! Als ware konijntjes springen kinderen hier in het rond, van het ene speeltoestel naar het andere. En 's middags kijken ze naar de theatervoorstelling van mascotte Bultje.

elke dag geopend 

Spa, Wellness & Fitness bij Beerze Bulten

beerze, Overijssel (2.07km)  -  Ultiem ontspannen, dat kan bij het Spa, Wellness & Fitness van Beerze Bulten. De diverse sauna's, uitgebreide fitnessruimte en de intieme beautysalon zorgen voor een unieke behandeling vol aandacht en ontspanning.

elke dag geopend 

Scheuren op een snorfiets: dat groepsuitje zit wel snor!

diffelen, Overijssel (3.46km)  -  Met vrienden en familie door Overijssel toeren op een oude snorfiets. Af en toe even bijtanken met een gezellig spelletje of een lekkere high tea of barbecue. Met z'n allen een leuk dagje uit zit bij Veerhuus Verhuur wel snor!

's zondags gesloten 

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (3.67km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

elke dag geopend 

Restaurant en indoor speeltuin De Wolventuin

stegeren, Overijssel (4.09km)  -  Laat het weer buiten voor wat het is en ontdek de indoor speelwereld met zones voor jonge en oude kinderen van De Wolventuin in Ommen. Eet ondertussen een hapje in het restaurant met binnentuin.

elke dag geopend 

Vechtdal Bushcraft

diffelen, Overijssel (4.1km)  -  Ga de natuur in, maar dan écht! Leer de kunst van het survivallen met Vechtdal Bushcraft en ontdek de waarde van het bos.

geopend, 25 maart t/m 24 oktober 

IJsboerderij De Meulenhorst

ommen, Overijssel (4.61km)  -  Geniet van heerlijk zelfgemaakt ambachtelijk ijs bij De Meulenhorst en neem Het Koepad om alle interessante plekjes van de boerderij te zien.

elke dag geopend 

Bostheater Ommen

ommen, Overijssel (4.95km)  -  Midden in het bos bij de de Besthemerberg vind je het grootste openluchttheater van Nederland: Bostheater Ommen.

geopend op afspraak of bel +(0)529 451 354 

Landgoed Eerde

ommen, Overijssel (5.08km)  -  Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Race door de modder met Total Outdoor Events

rheeze, Overijssel (5.46km)  -  Race door de modder in een terreinwagen.... Dat wordt wel heel avontuurlijk. Een prachtig terrein bij de bossen geeft genoeg ruimte om te gassen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 559 85 366 

Strandmeer De Oldemeijer

rheeze, Overijssel (5.89km)  -  Lekker afkoelen op een warme dag? Plons in het water van Strandmeer De Oldemeijer in Rheeze.

elke dag geopend 

Hooge Graven Golfclub Ommen

arriën, Overijssel (6.02km)  -  Sla een balletje op een van de mooiste bosbanen van Nederland. Voor beginners is er de 9 holes Par 3-baan en voor gevorderden zelfs een 18 holes wedstrijdbaan.

elke dag geopend 

Zandverstuiving Rheezerbelten

rheeze, Overijssel (6.07km)  -  Verwonder je op Zandverstuiving Rheezerbelten over de prachtige natuur van het Vechtdal. Maak een wandeling of ga picknicken met het hele gezin!

elke dag geopend 

Streekmuseum Ommen

ommen, Overijssel (6.15km)  -  In Streekmuseum Ommen reis je langs de molen en het tolhuis door de prehistorie. Klederdracht, schilderijen en munten brengen de historie tot leven.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Speelparadijs Octo4Kids

ommen, Overijssel (6.17km)  -  Bij binnenkomst in indoor speelparadijs Octo4Kids zijn de kleintjes niet meer te houden. Snel spelen, rennen en klauteren!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Nationaal Tinnen Figuren Museum

ommen, Overijssel (6.36km)  -  De kennis van de vaderlandse geschiedenis krijgt in het Nationaal Tinnen Figuren Museum een opfrisbeurt aan de hand van een gigantische collectie prachtig beschilderde tinnen figuren.

open op maandag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Rederij Peters - rondvaarten en groepsuitjes

ommen, Overijssel (6.51km)  -  Ken je de trikke al? Toer door Overijssel met dit milieuvriendelijke en hippe voertuig. Leuk als groepsuitje, of als onderbreking van een vergadering. Rederij Peters verzorgt ook rondvaarten en heeft een heuse barbecueboot

elke dag geopend 

Sauna & Beauty Ommen

ommen, Overijssel (6.51km)  -  Kom helemaal tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. Geniet van de verschillende baden en sauna's en laat je verwennen met een welverdiende massage.

elke dag geopend 

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (6.63km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 58 96 99 10 

Eurofly Paragliding

stegeren, Overijssel (6.77km)  -  Zwevend door de lucht bekijk je de prachtige natuur vanuit een bijzondere invalshoek. Welkom bij Paraglidingcentre Eurofly!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag