1

Uitstapjes vlakbij Rien van den Broeke Village

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (1.9km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (2.67km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (3.21km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (3.38km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

Ryfas Helicopters

hilversum, Noord-Holland (3.76km)  -  Bekijk de wereld eens van een andere kant, namelijk van boven! Bij Ryfas Helicopters is het naast een rondvlucht mogelijk de helikopter zelf te besturen!

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (4.16km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (4.62km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

Ottenhome

kortenhoef, Noord-Holland (4.68km)  -  Ottenhome verhuurt zeilboten, sloepen, roeiboten en kano's voor een dag varen over de Wijde Blik. Leuk voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

Huis Sloëtjes

hilversum, Noord-Holland (5.02km)  -  Stap in binnen het leven van een middenklasse gezin uit de jaren '50 tot en met '80 in Huis Sloëtjes. In deze museumwoning is alles nog precies zoals het vroeger was.

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (5.17km)  -  Geniet van het uitzicht terwijl je op het terras zit van pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. Er zijn wel 250 verschillende soorten pannenkoeken om hier te proeven!

Restaurant Hendrik

vreeland, Utrecht (6.3km)  -  In het mooie Loenen aan de Vecht ligt Pannenkoekenrestaurant Henrik. Het restaurant bestaat al 45 jaar en nog steeds maken ze hier heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. In de omgeving zijn lange wandelingen te maken.

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

maarssen, Utrecht (6.36km)  -  Midden in Park Vechtstein in Maarssen is kinderboerderij De Vechtse Hoeve een trekpleister voor jong en oud. Een hond, ganzen, konijnen en een pony: ze wonen allemaal op deze gezellige kinderboerderij.

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (6.45km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (6.5km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (6.54km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rien van den Broeke Village