Uitstapjes vlakbij Roompot De Soeten Haert

Kamperen aan de Zeeuwse Kust

noordwelle, Zeeland (0.53km)  -  Op het eiland Schouwen-Duiveland beleven de gasten van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse een heerlijke vakantie. Niemand hoeft af te wassen!

elke dag geopend 

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (0.94km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

elke dag geopend 

Paardrijden bij Manege Grol

renesse, Zeeland (1.61km)  -  Maak een buitenrit te paard door de duinen en over het strand! Bij Manege Grol kun je verschillende buitenritten boeken - beginner of gevorderd - of paardrijles nemen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)111 461 623 

Recreatiepark Klaverweide

ellemeet, Zeeland (1.88km)  -  Recreatiepark Klaverweide ligt op een van de mooiste plekjes van Schouwen-Duivenland. De zeven groepsaccommodaties zijn een verademing, evenals de camping.

elke dag geopend 

Funhouse Renesse: indoor kermis

renesse, Zeeland (1.98km)  -  Autoracen, flipperkasten of spelen in het fundorp. De indoor kermis van Funhouse Renesse is voor het hele gezin een feest!

in het weekend geopend 

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (1.99km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

elke dag geopend 

Op duiksafari met duikcentrum De Witte Boulevard

renesse, Zeeland (2.07km)  -  Duik in de Grevelingen, de Oosterschelde of het zwembad om de hoek! Van snorkelclinic tot duiktrip: Duikcentrum De Witte Boulevard is er voor beginner tot gevorderde.

elke dag geopend 

Vakantiepark De Witte Boulevard

renesse, Zeeland (2.16km)  -  Een verblijf op vakantiepark De Witte Boulevard zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke vakantie in Renesse.

elke dag geopend 

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (2.28km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

open op zondag, dinsdag - soms geopend op woensdag 

Vakantiepark Schouwen

renesse, Zeeland (2.61km)  -  Vakantiepark Schouwen ligt op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Op korte afstand ligt het themapark Neeltje Jans. In combinatie met de mooie eilandnatuur, kan een vakantie bij Schouwen niet meer stuk.

geopend, elke dag geopend 

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (3.29km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Villapark Zeeland Village

scharendijke, Zeeland (3.76km)  -  Vlakbij de bruisende Zeeuwse stad Renesse ligt Villapark Zeeland Village. Het Grevelingenmeer, het schoonste en grootste zoutwatermeer van Europa ligt vlakbij.

elke dag geopend 

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (4.09km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 10 94 36 47 

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

ouddorp, Zuid-Holland (4.17km)  -  Een verfrissende duik nemen in het Grevelingenmeer? Bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam kies je uit meerdere opties om het water van het Grevelingenmeer te trotseren!

elke dag geopend 

Uitwaaien met een powerkite op het strand van Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland (4.21km)  -  Waai lekker uit bij Beachclub Natural High met een powerkite. Daar fris je pas echt van op! Leer hoe je de enorme vlieger - powerkite - onder controle krijgt en voel de kracht van de wind op het mooie strand van Ouddorp.

geopend op afspraak of bel +31 (0)187 723 900 

Zeeland Buitenland - Natuurspeelpark

ouddorp, Zuid-Holland (4.41km)  -  Oude kleren aan en op naar Zeeland Buitenland, een natuurspeelpark aan de oevers van het Grevelingenmeer. Kom vlotten bouwen, kanovaren, klimmen en lekker spelen. Of stel een heel programma samen!

geopend, open op zondag en zaterdag 

Kitebuggyen over het Zuid-Hollandse strand

ouddorp, Zuid-Holland (4.6km)  -  Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het bouwen van zandkastelen of race zo hard als je kunt met de kitebuggy over het strand. Strijk daarna neer in strandpaviljoen Brouw voor een welverdiend hapje en drankje.

elke dag geopend 

RentTourBuy - toeren langs zee in Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland (4.7km)  -  Zoef zonder inspanning met een Segway door de duinen bij Ouddorp. Verken de omgeving tijdens een compleet verzorgde tour samen met vrienden of familie. Opstappen en gaan!

elke dag geopend 

Natural High

Natural High

Ga voor actie op het strand Trotseer het zand en de zilte wind aan de kust van Ouddorp. Kom kitebuggyen of blokarten bij Natural High! Of waag je aan beide experiences op je stoere dagje uit op het strand.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Roompot De Soeten Haert