Uitstapjes vlakbij Roompot De Soeten Haert

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (0.94km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (1.99km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (2.28km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (3.29km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (4.09km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (5.24km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (5.96km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (6.34km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (6.74km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

kerkwerve, Zeeland (6.85km)  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

beachevents Zeeland

ouddorp, Zuid-Holland (7.19km)  -  Beachevents Zeeland is een bekende organisator van sportieve activiteiten voor gezinnen, scholen en bedrijven. Doe eens een lekker actief en ga bijvoorbeeld powerkiten!

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (7.25km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

Brouws Museum

brouwershaven, Zeeland (8.28km)  -  De rijke maritieme geschiedenis van Brouwershaven is te zien in het Brouws Museum. Het museum ligt op het meest noordelijke Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

Vuurtoren Westhoofd

ouddorp, Zuid-Holland (9.48km)  -  Aan de Ouddorpse kust staat de helderste vuurtoren van Nederland. Vuurtoren Westhoofd is één van de twee vuurtorens in Nederland die nog bemand is.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Roompot De Soeten Haert