Museum Paul Tetar van Elven

delft, Zuid-Holland (0.1km)  -  Het is alsof Paul Tetar van Elven er nog woont en de negentiende eeuw nooit voorbij is gegaan. In Museum Paul Tetar van Elven is het prachtige interieur zorgvuldig bewaard gebleven. Een schitterende blik in het verleden!

Dille & Kamille Delft

delft, Zuid-Holland (0.18km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Delft. Hier vind je geen overbodige decoraties of hippe vormen. Natuurlijke eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille.

Royal Delft Brandstore

delft, Zuid-Holland (0.22km)  -  Bezoek de Royal Delft Brandstore in Delft en ontdek de iconische topstukken volledig met de hand gemaakt. Ontdek ook de hedendaagse decoraties.

Vermeer Centrum Delft

delft, Zuid-Holland (0.24km)  -  Leer meer over het leven van schilder Johannes Vermeer in het Vermeer Centrum in Delft. Ontdek uit welk gezin hij kwam en hoe hij zijn talent ontwikkelde. Bekijk Vermeers Erfgoed en zie de 17e eeuwse voorwerpen die hij gebruikte in zijn schilderijen.

Oude Kerk Delft

delft, Zuid-Holland (0.28km)  -  Bewonder de oudste parochiekerk van Delft en bekijk de graven van onder meer Piet Hein, Johannes Vermeer en Anthony van Leeuwenhoek. De Oude Kerk wordt ook wel de Delftse Toren van Pisa genoemd.

Nieuwe Kerk Delft

delft, Zuid-Holland (0.29km)  -  De Oude en Nieuwe Kerk in Delft kennen een bijzondere geschiedenis. De Nieuwe Kerk staat al sinds 1396 in deze boeiende stad. Met één ticket heb je toegang tot beide kerken.

Museum Prinsenhof Delft

delft, Zuid-Holland (0.32km)  -  Maak kennis met het verhaal van Willem van Oranje, de Vader des Vaderlands. Verder is er in dit museum veel aandacht voor de Nederlandse Opstand en de stad Delft in de Gouden Eeuw.

Theater de Veste

delft, Zuid-Holland (0.38km)  -  Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

Museumhuis Huis Van Meerten

delft, Zuid-Holland (0.39km)  -  Houtsnijwerk, prachtige mozaïekvloeren en tegeltableaus. In Huis Van Meerten zie je de liefde die een verzamelaar koesterde voor kunstnijverheid uit de Gouden Eeuw. Hij liet een schitterend museumhuis na waar je van harte welkom bent.

Pathé Delft

delft, Zuid-Holland (0.4km)  -  Ontspan en geniet van de beste films bij Pathé Delft. De bioscoop heeft een opvallende gevel van glas waardoor het gebouw een open uitstraling krijgt. Pathé Delft ligt op vijf minuten lopen vanaf station Delft.

Escaperoom Delftescape

delft, Zuid-Holland (0.44km)  -  Bij Escaperoom Delftescape zijn er drie kamers met de meest uitdagende puzzels en raadsels. Lukt het jullie binnen de tijd?

Groene Hartpad

delft, Zuid-Holland (0.46km)  -  Met het Groene Hartpad loop je dwars door het hart van de Randstad. En dat blijkt verrassend mooi. Zelfs onder de rook van steden als Rotterdam, Delft en Zoetermeer kun je je tussen riet en moerasbossen helemaal buiten in de natuur wanen.

Delftse molen De Roos

delft, Zuid-Holland (0.62km)  -  Aan de rand van het historische centrum van Delft staat Molen de Roos, de enig overgebleven molen van de achttien die ooit in Delft stonden. De molen draait weer sinds 2015 en is open voor bezoek.

DarkPark Delft

delft, Zuid-Holland (0.67km)  -  Kies één van de escaperooms en ervaar de spanning van een prijswinnende kamer in Delft.

Speeltuin Het Westerhonk

delft, Zuid-Holland (0.68km)  -  Speeltuin Het Westerhonk in Delft is in 1931 opgericht door buurtbewoners. Zowel kinderen met als zonder beperking kunnen hier rustig en veilig spelen.

Gasterij 't Karrewiel

delft, Zuid-Holland (0.7km)  -  Trommel al je vrienden bij elkaar en ga een potje gezellig bowlen! Zin in iets lekkers? Combineer het bowlen dan met lekker grillen of een à la carte diner in de bijbehorende bistro.

Gidsenservice Delft

delft, Zuid-Holland (0.7km)  -  Maak een mooie stadswandeling door historisch Delft. De gidsenservice Delft staat garant voor een dagje waarop Delft echt gaat leven!

Tabakshistorisch Museum Delft

delft, Zuid-Holland (0.7km)  -  Kettingroker, een gelegenheidsroker of helemaal geen roker? Het Tabakshistorisch Museum Delft laat de geschiedenis zien van tabak. Pijpen, snuifdozen, verpakkingen: alles over tabak is hier te vinden.

Mooie Boules Delft

delft, Zuid-Holland (0.75km)  -  Kom gezellig borrelen en jeu-de-boulen bij Mooie Boules Delft. Leuk als vriendenuitje of originele date met een Frans tintje!

Watertoren Delft

delft, Zuid-Holland (0.86km)  -  Een plaatje aan de rand van het centrum van Delft: de watertoren met zijn prachtige siermetselwerk, kleine raampjes en kantelen aan de bovenkant. Boek een rondleiding of huur er een ruimte voor je bijeenkomst.

Centrum voor kunst en ecologie Radius

delft, Zuid-Holland (0.87km)  -  Naast de fraaie oude watertoren van Delft vind je Centrum voor kunst en ecologie Radius, in het voormalige pomphuis. Bekijk de exposities in het ondergrondse waterbassin.

Sportfondsenbad Delft

delft, Zuid-Holland (0.9km)  -  Sportfondsenbad Delft is groot en van alle gemakken voorzien. Nog nooit een onderwaterexplosie meegemaakt? Kom dan naar Sportfondsenbad Delft!

TU Delft Hortus Botanicus

delft, Zuid-Holland (0.92km)  -  Geniet van de natuur en breng een bezoekje aan de botanische tuin van de Technische Universiteit van Delft. Ontdek bijzondere planten en prachtige siergewassen.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rondvaart Delft