House of CT

amsterdam, Noord-Holland (0.05km)  -  House of CT presenteert podiumkunsten. Dit gebeurt niet op één locatie maar op verschillende plekken in én buiten Amsterdam.

Pancakes Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Traditionele pannenkoeken, verrassende pannenkoeken en wereldse pannenkoeken: je proeft ze allemaal bij Pancakes Amsterdam.

Woonbootmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  In de Amsterdamse grachten liggen de woonboten gebroederlijk zij aan zij. Benieuwd hoe deze nostalgische woningen er van binnen uit zien? Het Woonbootmuseum laat het zien!

Walking Dinner Den Haag

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Goede restaurants in een mooie stad. Den Haag heeft de toerist veel te bieden! Geniet van al dit goeds in één avond met een Walking Dinner.

Ik hou van Holland Dinerspel

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Speel zelf het populaire spel Ik hou van Holland en word de ultieme Holland-kenner. Raad de liedjes en win een leuke prijs. Geniet daarna van heerlijke Hollandse stamppot.

Walking Dinner Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Heb je het eerste gerecht naar binnen? Tijd om weer verder te gaan. Een Walking Dinner is een heerlijk driegangendiner, niet in één restaurant, maar in drie verschillende. Zo zie je nog eens wat!

Moordspeldiner - een soort Cluedo

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Lekker eten en een moord oplossen? Dat kan tijdens het Moordspeldiner. Samen met professionele acteurs speel jij in een aflevering van een spannende misdaadserie.

Walking Dinner Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Eerst een voorgerecht, dan in een volgend restaurant het hoofdgerecht en dan... het nagerecht nog! Geniet van een uitgebreid diner-en-wandel-arrangement met een gids door de stad Utrecht. Holland Tour Guides verzorgt het gehele arrangement.

Float en Massagecentrum Koan Float

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Drijf op een grenzeloze zee van ontspanning. Door het zoute water, voel je je gewichtloos en komt je lichaam in balans. Na een bezoek bij Koan FLoat stapt een nieuw mens de deur uit!

Proeflokaal A. van Wees

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  De Amsterdamse distilleerderij van Wees maakt nog echte jenever, die tientallen jaren in het vat zit. Proef het in het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht!

Huis Marseille, Museum voor Fotografie

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  In Huis Marseille aan de Keizersgracht in Amsterdam bewonder je steeds wisselende fototentoonstellingen. Moderne fotografie met een internationale insteek staat hierbij altijd centraal.

Leer Amsterdam kennen in een klassiek grachtenpand

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Maak kennis met het Werelderfgoed in Amsterdam: de grachtengordel. Grachtenmuseum Amsterdam, gevestigd in een prachtig klassiek dubbel grachtenhuis in het centrum, vertelt de geschiedenis van dit bijzondere stukje stadsuitbreiding.

Kookschool Keizer Culinair - Amsterdam Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Kookschool Keizer Culinair verzorgt elk denkbaar culinair uitstapje. De workshops, kooklessen en wijnproeverijen zijn lekker en ook nog eens heel gezellig! Neem een kijkje op de Elandsstraat in Amsterdam.

Café Luxembourg

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Café Luxembourg aan het Spui is al sinds de jaren tachtig een Amsterdamse klassieker en een ideale plek om tijdens een ontbijt, lunch of diner mensen te kijken.

Comedy Walks

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Amsterdam ontdekken en en tegelijk heel veel lol hebben? Ga dan mee met een Comedy Walk! Anderhalf uur stand-up comedy met de stad als decor.

Begijnhof Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Loop door het poortje en ervaar de stilte van Begijnhof Amsterdam, gesticht in 1393. Het is de enige begijnhof die nog in de hoofdstad te vinden is. Dit is een plek van stilte, bezoekers wordt gevraagd dit te respecteren.

Boom Chicago - Comedy Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Een avondje lachen doe je in het Comedy Theater Boom Chicago. Scherpe shows vol improvisatie, waarbij het publiek zelf suggesties kan doen.

Torture Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.51km)  -  Ontdek de wereld van martelarij in het Torture Museum. Ooit gehoord van een schedelkraker? Hier ontdekken bezoekers waar die voor gebruikt werd.

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

360 Amsterdam Tours

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.53km)  -  De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets.

Huis Bartolotti

amsterdam, Noord-Holland (0.54km)  -  Lopend, varend of fietsend langs de Herengracht valt nummer 170 je vanzelf op. De imposante gevel van Huis Bartolotti, een voormalig koopmanshuis, trekt nieuwsgierige ogen omhoog. Wil je eens verder binnen kijken? Dat mag!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kookschool Keizer Culinair - Keizersgracht