Zeilschool en haven Vinkeveen

vinkeveen, Utrecht (1.05km)  -  Verken de Vinkeveense Plassen en begin bij Vinkeveen Haven! Hier kun je verschillende boten huren of een kano, waterfiets of supboard. Leuk voor een groep: kies een watersportactiviteit!

Bowling Mijdrecht

mijdrecht, Utrecht (3.21km)  -  Smul na afloop van een partij bowlen in Bowlingcentrum Mijdrecht van een warme maaltijd. Het bowlingcentrum heeft twaalf banen. De combinatie met restaurant levert smakelijke bowling-arrangementen op.

De Veenmolen van Wilnis

wilnis, Utrecht (3.34km)  -  Te midden van veenweiden, diepe droogmakerijen, bovenlanden en polders staat de Veenmolen van Wilnis. Op zaterdag draaien nog steeds de wieken rond en kun je de molen komen bekijken.

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (4.28km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

Pluktuin Amstelveen & creatieve workshops

nes aan de amstel, Noord-Holland (4.98km)  -  Omringd door fleurige bloemen komt dat zomergevoel meteen! In Pluktuin Amstelveen kun je plukken zoveel je wilt. En behalve dat zijn er workshops, brunches en kinderfeestjes.

Dagje tussen de bloemen - workshop

mijdrecht, Utrecht (5.88km)  -  Volg een bloemenworkshop met collega's of vriendinnen! In het sfeervolle bloemenatelier van Karin van Dierendonck, midden in het prachtige Groene Hart, word je een echte creabea.

Fort Abcoude

abcoude, Utrecht (6.13km)  -  Ga op ontdekkingstocht in het oudste fort van de Stelling van Amsterdam, het Fort bij Abcoude!

Het Beloofde Varkensland

amstelveen, Noord-Holland (6.84km)  -  Knuffelen met varkens raar? In Het Beloofde Varkensland niet! Maak kennis met 'de persoonlijkheid' achter het varken.

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (7.15km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Restaurant Hendrik

vreeland, Utrecht (7.34km)  -  In het mooie Loenen aan de Vecht ligt Pannenkoekenrestaurant Henrik. Het restaurant bestaat al 45 jaar en nog steeds maken ze hier heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. In de omgeving zijn lange wandelingen te maken.

Sauna Amstelland

uithoorn, Noord-Holland (7.78km)  -  Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. Dat weten ze bij Sauna Amstelland maar al te goed!

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland (7.88km)  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

Pannenkoekenhuis De Strooppot

de hoef, Utrecht (7.95km)  -  Bezoek pannenkoekenrestaurant De Strooppot voor de lekkerste pannenkoeken! Het restaurant ligt midden in het Groene Hart en dient als een uitstekende rustplek na een vaar- of fietstocht.

Ontdek Healey en zijn auto's in het Healey Museum

vreeland, Utrecht (7.96km)  -  Als je ze ziet zeg je: oh ja! De door Donald Healey ontworpen auto's zijn niet voor niets wereldberoemd. Vooral zijn sportwagens die na de oorlog furore maakten op de racecircuit! Ze zijn te zien in het enige Healey Museum ter wereld in Vreeland.

Museum Amstelland

ouderkerk aan de amstel, Noord-Holland (7.98km)  -  Ontdek de geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel in Museum Amstelland. Bijzonder: het museum is gevestigd in vier oude diaconiehuisjes en wordt volledig door vrijwilligers gerund.

Museum Vrolik

amsterdam, Noord-Holland (8km)  -  Ontdek hoe het menselijk lichaam in elkaar zit, hoe een foetus eruit ziet en vindt het antwoord op je vragen over ziektes!

Speelboerderij Elsenhove

amstelveen, Noord-Holland (8.4km)  -  Ga op stap met de boer en help mee met het voeren van de dieren van Speelboerderij Elsenhove. Koeien, schapen, varkens, geiten: ze wonen hier allemaal!

Bowling de Kegel

amstelveen, Noord-Holland (8.41km)  -  Bij Bowling de Kegel kunnen bezoekers bowlen, maar het centrum is ook geschikt voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Maak de rit van je leven in een supercar

almere, Flevoland (8.59km)  -  Maak je ultieme droomrit in een Audi R8 of een Maserati GranTurismo S bij Drive the Passion! Nu ben jij het die de blits maakt op de weg en anderen voorbij racet in een jaloersmakende sportauto. Natuurlijk ga je ook op de kiek met je supercar.

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (8.67km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (8.67km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Scuba Academie