Uitstapjes vlakbij Scuba Academie

Bowling Mijdrecht

mijdrecht, Utrecht (3.21km)  -  Smul na afloop van een partij bowlen in Bowlingcentrum Mijdrecht van een warme maaltijd. Het bowlingcentrum heeft twaalf banen. De combinatie met restaurant levert smakelijke bowling-arrangementen op.

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (4.28km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (7.15km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Restaurant Hendrik

vreeland, Utrecht (7.34km)  -  In het mooie Loenen aan de Vecht ligt Pannenkoekenrestaurant Henrik. Het restaurant bestaat al 45 jaar en nog steeds maken ze hier heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. In de omgeving zijn lange wandelingen te maken.

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland (7.88km)  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

Museum Amstelland

ouderkerk aan de amstel, Noord-Holland (7.98km)  -  Ontdek de geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel in Museum Amstelland. Bijzonder: het museum is gevestigd in vier oude diaconiehuisjes en wordt volledig door vrijwilligers gerund.

Museum Vrolik

amsterdam, Noord-Holland (8km)  -  Ontdek hoe het menselijk lichaam in elkaar zit, hoe een foetus eruit ziet en vindt het antwoord op je vragen over ziektes!

Maak de rit van je leven in een supercar

almere, Flevoland (8.59km)  -  Maak je ultieme droomrit in een Audi R8 of een Maserati GranTurismo S bij Drive the Passion! Nu ben jij het die de blits maakt op de weg en anderen voorbij racet in een jaloersmakende sportauto. Natuurlijk ga je ook op de kiek met je supercar.

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (8.67km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (8.67km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Scuba Academie