Uitstapjes vlakbij B&B Amstel Wake-Up

De Mirandabad

amsterdam, Noord-Holland (0.94km)  -  Geniet van het warme water in 'De Mirandabad'. Naast heerlijke bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines en kruidenbaden kun je bij mooi weer ook buiten zwemmen.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (1.12km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.36km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.38km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.44km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (1.48km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (1.63km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

TapasTheater

amsterdam, Noord-Holland (1.65km)  -  Bezoek het TapasTheater in Amsterdam en ontdek alle verschillende genres van theaterkunst. Geniet na een voorstelling van een hapje en een drankje bij de foodbar.

Da Vinci: Genius

amsterdam, Noord-Holland (1.67km)  -  Tijdelijk te zien: immersive experience over Leonardo da Vinci. Omringd door enorme projecties van zijn werk duik je in Da Vinci: Genius onder in het brein van deze bijzondere geleerde en kunstenaar.

RAI Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.75km)  -  RAI Amsterdam is één van de bekendste evenementenhallen van Nederland. Deze indrukwekkende locatie is makkelijk bereikbaar en heeft een oppervlakte van maar liefst 87.000 vierkante meter.

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (1.8km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.83km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (2.06km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van B&B Amstel Wake-Up