Uitstapjes vlakbij Event Center Beekse Bergen

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (2.07km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke driehoekige landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (3.7km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (3.94km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.09km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

Museum De Dorpsdokter

hilvarenbeek, Noord-Brabant (4.35km)  -  Ontdek hoe een dokterspraktijk er rond 1800 uit zag in museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Allerlei instrumenten die de dokter gebruikte, zijn hier te zien.

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.39km)  -  Neem samen met vrienden of collega's een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Ontmoet uitvinders, kunstenaars en mensen met bijzondere verhalen tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg!

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.45km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Event Center Beekse Bergen