Spannende outdoor escape games bij Quest Escapes

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Bij Quest Escapes ga je op avontuur in de buitenlucht met de games The Chase, dat is geïnspireerd op YouTube hit ‘Jachtseizoen', Narcos en Sherlock. Kies zelf een buitenlocatie en de strijd kan beginnen!

Audioreis Nieuw Land

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Stap in de trein en ontdek de mooiste verhalen van Nieuw Land. De audiotour start in Amsterdam en eindigt in Lelystad.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

Themavaartochten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (0.29km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij 't IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met Partyboot Independent3 en luister naar verhalen over 't IJ of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

Online Boot Huren Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Een rondje met de Ik Hou van Holland Boot of Smartlappen Boot: Boot Huren Online Amsterdam biedt verschillende arrangementen.

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Sterrenspeurtocht Volendam

volendam, Noord-Holland (0.41km)  -  Ga tijdens de Sterrenspeurtocht op zoek naar de huizen van de Bekende Volendammers als Jan Keizer en Annie Schilder.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

Dagje Plat Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Beleef Amsterdam op z'n platst! Smartlappen zingen of paaldansen onder leiding van de Mokumse Joke... Dat betekent rode oortjes!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Van Gogh Café