1

Uitstapjes vlakbij Happy Company Europe Event...

Buitenzwembad De Vosse

hillegom, Zuid-Holland (0.01km)  -  In dit zwembad is ruimte genoeg voor een verkoelende duik. Met een 50-meter lang wedstrijdbad en een grote groene ligweide is dit ruime zwembad geschikt voor een heerlijk zomers dagje weg met het hele gezin

vandaag nog gesloten, geopend 23 april t/m 11 september, van 07:00 uur tot 19:00 uur 

Annemieke's Pluktuin

hillegom, Zuid-Holland (1.93km)  -  Pluk je eigen bloemen in Annemieke's pluktuin!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 - 53 83 99 79 

Cross als een pro op een elektrische motor

hoofddorp, Noord-Holland (2.64km)  -  Stort je op de uitdagende crossbaan van Electric Motorcross Park en neem de bochten en sprongen als een pro op een elektrische motor. Voor kinderen is er een aparte baan met speciale kindermotors.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 82 34 67 00 

Trampolinepark JumpKids Haarlemmermeer - tijdelijk gesloten

nieuw-vennep, Noord-Holland (3.21km)  -  In Trampolinepark JumpKids in Haarlemmermeer kun je al je energie kwijt! Kom een uurtje vrij jumpen of neem een les om een echte pro te worden!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Linnaeushof - de grootste speeltuin van Europa

heemstede, Noord-Holland (3.46km)  -  In de grootste speeltuin van Europa bestaat verveling niet. Bennie Broek staat klaar in Linnaeushof om iedere bezoeker te verwelkomen. Een dag vol avontuur! Durf jij het aan?

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 23 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Nederlands Transport Museum - TIJDELIJK GESLOTEN

nieuw-vennep, Noord-Holland (3.57km)  -  Van trekker naar koets naar vliegtuig: in het Nederlands Transport Museum staat tweeduizend jaar transport centraal. Bewonder militaire vliegtuigen of mooie Romeinse reiswagens.

geopend op afspraak of bel +31 (0)252 278 378 

Scoor een goal-in-one bij Midget Voetgolf!

nieuw-vennep, Noord-Holland (3.68km)  -  Speel voetgolf op een overdekte midgetgolfbaan bij Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep. De golfclubs en golfballetjes zijn hier ingeruild voor een voet en een voetbal. Scoor jij de meeste goals van je familie of vrienden?

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (4.34km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

geopend, elke dag geopend 

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (4.43km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Landgoed De Olmenhorst: biologische boomgaarden

lisserbroek, Noord-Holland (4.49km)  -  Landgoed De Olmenhorst is niet alleen een fruitteeltbedrijf. Het rustieke landgoed biedt ruimte voor de fanatieke wandelaars of picknickers. Genieten van een high tea of zelf biologisch fruit komen plukken, het is allemaal mogelijk.

elke dag geopend 

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (4.56km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

elke dag geopend 

Museum De Zwarte Tulp

lisse, Zuid-Holland (4.68km)  -  Ontdek de cyclus van bol tot bloem in Museum De Zwarte Tulp. Foto's, video's, gereedschappen en een kleine bibliotheek laten de ontwikkeling van de bloembollenstreek zien.

's maandags gesloten 

Intratuin Cruquius

cruquius, Noord-Holland (4.79km)  -  Alles voor de tuin én interieur is te vinden bij Intratuin Cruquius! De hond kan er ook terecht, want er is zelfs een hondenwasstraat.

's zondags gesloten 

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (5.05km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

soms geopend op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenrestaurant De Konijnenberg

heemstede, Noord-Holland (5.11km)  -  Hip en Hollands, dat is pannenkoekenhuis 'De Konijnenberg'. Zowel Jip en Janneke als het meisje met de parel een plekje hebben een plekje in het gezellige roodblauwe interieur gekregen.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Heemstede

heemstede, Noord-Holland (5.31km)  -  Kinderboerderij Heemstede is dé plek voor een leuk dagje uit voor kinderen. Cavia's kammen of geiten borstelen, het kan allemaal!

elke dag geopend 

FreeStyle Gymnastic Nieuw-Vennep

nieuw-vennep, Noord-Holland (5.36km)  -  Ontdek FreeStyle Gymnastic in Nieuw-Vennep, een sportclub met uitdagende mogelijkheden om bewegen te combineren met entertainment.

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (5.71km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

's maandags gesloten 

Amsterdamse Waterleidingduinen

vogelenzang, Noord-Holland (5.76km)  -  De Amsterdamse Waterleidingduinen is het grootste natuurgebied aan de Nederlandse kust. Struin door de duinen, de bossen en de heide en geniet van de natuur.

elke dag geopend 

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (5.8km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Happy Company Europe Event - GESLOTEN