Uitstapjes vlakbij Molecaten Park Hoogduin

Toeren langs het strand van West Zeeuws-Vlaanderen

cadzand, Zeeland (2.23km)  -  Huur een elektrische golfkar en maak een prachtige tocht door de zuidelijkste badplaats van Nederland: Cadzand! De karren zijn toegestaan op de openbare weg.

elke dag geopend 

Natuurgebied De Knokkert

cadzand, Zeeland (2.59km)  -  Natuurgebied De Knokkert is een bijzondere plek. Je vindt hier veel oude boerenelementen: essenhakhout bosjes, meidoornhagen en oude veedrinkputten.

elke dag geopend 

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

nieuwvliet, Zeeland (3.04km)  -  Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt aan de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen. Een heerlijke plek voor een vakantie aan zee, want die ligt slechts een steenworp verder. Lekker zwemmen, lange strandwandelingen maken en 's avonds...

elke dag geopend 

Speelboerderij Pierewiet

nieuwvliet, Zeeland (3.8km)  -  In de meeste vakanties (met uitzondering van de Kerstvakantie) is de boerderij dagelijks geopend. Ontmoet de enige echte Ferini op donderdag in het kindertheater tijdens de zomervakantie.

geopend, elke dag geopend 

Atelier de Test

zuidzande, Zeeland (4.62km)  -  In een bijna 200 jaar oude schuur komt handgemaakte keramiek tot leven. In Atelier de Test kun je allerlei vormen van kunst kopen.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Strandtent Puur in Groede

groede, Zeeland (5.19km)  -  Aan de Westerschelde in Groede-Bad ligt het warme en modern ingerichte strandpaviljoen Puur. Op en top genieten van een hapje en drankje met uitzicht over zee!

elke dag geopend 

Cletemspolder

groede, Zeeland (5.2km)  -  Trek er op uit in de Cletemspolder: stap van de ene steen op de andere en wandel door de polder over het vlonderpad. Het natuurgebied is ontstaan door indijking in 1613 en bestaat uit watertjes, binnenduintjes en bosjes.

elke dag geopend 

Zwin Natuur Park: een natuurreservaat en vogelpark

knokke-heist, West-Vlaanderen (5.38km)  -  Het Zwin is het belangrijkste schorre- en slikkengebied van België. Er zijn veel bijzondere vogels - waaronder ooievaars - te zien. Bekijk ze vanuit een observatiepost of ontdek het gebied met het huttenparcours.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag 

Speeltuin Groede Podium

groede, Zeeland (5.55km)  -  Groede Podium is een educatief speel- en wandelpark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Tussen de overgebleven bunkers uit de Tweede Wereldoorlog vind je klimtorens en een waterspeelplek. Geniet op het terras van het restaurant van het uitzicht.

elke dag geopend 

Het museumstraatje van Het Vlaemsche Erfgoed

groede, Zeeland (6.25km)  -  Het Vlaemsche Erfgoed is een hele straat vol met nostalgie en cultuur. Ga terug in de tijd van je (over)grootouders in alle winkeltjes en musea in dit historische straatje van Groede.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bed & Breakfast De Reiziger

groede, Zeeland (6.31km)  -  Overnacht in Bed & Breakfast De Reizer in Groede waar gasten zich in Australië, Canada, Afrika of Schotland wanen.

elke dag geopend 

Grand Café en Restaurant De Drie Koningen

groede, Zeeland (6.33km)  -  Met eigen gebrouwen bier en een creatief keukenteam is het goed toeven in De Drie Koningen. Kom langs voor een lunch, diner of een feestje!

elke dag geopend 

Restaurant Etablissement 1880

groede, Zeeland (6.36km)  -  Dineren in stijl krijgt een nieuwe betekenis in Etablissement 1880. In dit oude statige pand in Groede genieten gasten van een heerlijke lunch of diner. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten in een knusse suite.

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Forellenvisvijvers De Henricushoeve

oostburg, Zeeland (6.69km)  -  Kom een visje vangen in Forellenvijver Henricushoeve. In de vijvers spartelen de forellen er flink op los.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Boerderijcamping De Paardenwei

oostburg, Zeeland (6.88km)  -  Geniet van het landleven op Boerderijcamping De Paardenwei, waar gasten kennismaken met het trekpaard. Beleef hier een echte paardenvakantie!

geopend, elke dag geopend 

Paardenmelkerij Nortier-Buijze

oostburg, Zeeland (6.88km)  -  Proef paardenmelk op Paardenmelkerij Nortier-Buijze. Ook kun je hier zelf paardrijden of een pannenkoekje eten. Of ontspan in de paardenmelk Wellness!

geopend, open op woensdag 

De Blikken

nieuwvliet, Zeeland (7.23km)  -  De Blikken is met een prachtig weilandreservaat. Het reliëfrijke landschap wordt gedomineerd door groen gras en waterstroompjes. Een lust voor het oog en... voor de wandelschoenen.

elke dag geopend 

Golfclub Oostburg

oostburg, Zeeland (7.36km)  -  Welkom bij Golfclub Oostburg, op een van de mooiste golfbanen in de Benelux:! Je speelt hier op een Parkbaan vol bomen, struiken en waterpartijen en pelikanen. Ja, echt, je kunt hier opeens pelikanen tegenkomen.

elke dag geopend 

Oorlogsmuseum Switchback

oostburg, Zeeland (7.95km)  -  Museum Switchback in Oostburg biedt onder meer een collectie van militaire voorwerpen van zowel de Duitse bezetters als de Canadese bevrijders aan.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juli t/m 31 augustus, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Zwembad De Eenhoorn

oostburg, Zeeland (8.03km)  -  Ga lekker zwemmen in De Eenhoorn in Oostburg. Behalve een zwembad heeft dit sportcomplex ook een sporthal, een turnhal, squashbanen en een atletiekbaan.

elke dag geopend 

Stadswandeling Vlissingen

Stadswandeling Vlissingen

10% korting op al je tickets Op zoek naar een interessante stedentrip? Denk dan eens aan het Zeeuwse Vlissingen! Kies één van de boeiende stadswandelingen met gids en ontdek alles over deze mooie plek aan de Westerschelde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Molecaten Park Hoogduin