Uitstapjes vlakbij Camping en Vakantiepark...

Beleefpad Knokkertbos

cadzand, Zeeland (2.59km)  -  Ontdek de natuur in dit leuke beleefbos! Op het Beleefpad in het Knokkertbos kunnen kinderen klimmen, klauteren, huppelen en spelen. Onderweg kom je leuke denk- en doe-opdrachten tegen die te maken hebben met de natuur.

Atelier de Test

zuidzande, Zeeland (4.62km)  -  In een bijna 200 jaar oude schuur komt handgemaakte keramiek tot leven. In Atelier de Test kun je allerlei vormen van kunst kopen.

Cletemspolder

groede, Zeeland (5.2km)  -  Trek er op uit in de Cletemspolder: stap van de ene steen op de andere en wandel door de polder over het vlonderpad. Het natuurgebied is ontstaan door indijking in 1613 en bestaat uit watertjes, binnenduintjes en bosjes.

Speeltuin Groede Podium

groede, Zeeland (5.55km)  -  Groede Podium is een educatief speel- en wandelpark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Tussen de overgebleven bunkers uit de Tweede Wereldoorlog vind je klimtorens en een waterspeelplek. Geniet op het terras van het restaurant van het uitzicht.

De Blikken

nieuwvliet, Zeeland (7.23km)  -  De Blikken is met een prachtig weilandreservaat. Het reliëfrijke landschap wordt gedomineerd door groen gras en waterstroompjes. Een lust voor het oog en... voor de wandelschoenen.

Golfclub Oostburg

oostburg, Zeeland (7.36km)  -  Welkom bij Golfclub Oostburg, op een van de mooiste golfbanen in de Benelux:! Je speelt hier op een Parkbaan vol bomen, struiken en waterpartijen en pelikanen. Ja, echt, je kunt hier opeens pelikanen tegenkomen.

Zwembad De Eenhoorn

oostburg, Zeeland (8.03km)  -  Ga lekker zwemmen in De Eenhoorn in Oostburg. Behalve een zwembad heeft dit sportcomplex ook een sporthal, een turnhal, squashbanen en een atletiekbaan.

Baarzandse Kreek

groede, Zeeland (8.5km)  -  Drassige oeverlanden grenzen aan open water bij de Baarzandse Kreek. Geniet vanaf de zichtplek langs de Rijksweg N676 van het zicht op de vele weidevogels.

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (9.33km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

Strand in Knokke

knokke-heist, West-Vlaanderen (9.41km)  -  Het strand van Knokke-Heist is misschien wel het bekendste strand van Nederland. Ontdek het twaalf kilometer lange zandstrand en geniet van de mondaine badplaats.

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

breskens, Zeeland (10.02km)  -  Ambachtelijke pannenkoeken, warme wafels of poffertjes: het is allemaal smullen bij Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis. Stevige trek? Neem dan een pannenkoek met shoarma, brie en champignons of diverse soorten vis.

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (12.19km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping en Vakantiepark Hoogduin