1

Uitstapjes vlakbij De Brakke Grond

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.24km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Torpedo Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.03km)  -  Ontdek het kleinste theater van Amsterdam: het Torpedo Theater. Met zijn prachtige decor, intieme sfeer en geweldige akoestiek wil je dit bijzondere theatertje niet missen!

Bubbles & Wines

amsterdam, Noord-Holland (0.06km)  -  Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines is te vinden in een van de oudste straatjes in Amsterdam, op loopafstand van de Dam. De plek voor een sprankelende avond.

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

Bewonder 's werelds gekste vondsten

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley, die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen, dieren en spraakmakende records.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Brakke Grond