Uitstapjes vlakbij Club Prime

Escape Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Het dak gaat eraf in Escape Amsterdam, één van de grootste clubs van Nederland. Perfect als afsluiting voor een dagje Amsterdam!

open op vrijdag en zaterdag 

De Kleine Komedie

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  In Theater De Kleine Komedie staat humor al vanaf 1786 centraal. Grote namen, zoals Youp van 't Hek, staan hier op het podium.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Pathé Tuschinski

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Bij een bezoek aan het luxueuze Pathé Tuschinski heb je van het begin tot het einde helemaal het gevoel echt een avondje uit te zijn.

elke dag geopend 

Pathé De Munt

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Pathé De Munt toont met een breed filmprogramma vele films. Natuurlijk ook in 3D. Geniet ook van de diverse filmmarathons.

elke dag geopend 

Museum Willet-Holthuysen

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een prachtig pand aan de Herengracht. In het museum is de fraaie collectie van kunstverzamelaar Abraham Willet te zien - ook verzamelde hij honderden boeken. Het huis is nog steeds ingericht zoals vroeger.

elke dag geopend 

Our House: het eerste dancemuseum ter wereld

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Voel heerlijke beats bij dancemuseum Our House in Amsterdam! Maak een interactieve reis langs veertig jaar dancehistorie en cultuur.

lang weekend (vr za zo) 

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

elke dag geopend 

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

elke dag geopend 

Bloemenmarkt Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Bezoek de drijvende bloemenmarkt aan de Singel op een van de oudste grachten van Amsterdam.

elke dag geopend 

Beleef het verleden van Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Het verleden leeft! In hartje Amsterdam wachten bijzondere tentoonstellingen, indrukwekkende portretten en verborgen schatten om ontdekt te worden.

's maandags gesloten 

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

elke dag geopend 

KattenKabinet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Ontdek de rol van de kat in kunst en cultuur door de eeuwen heen. De collectie van het KattenKabinet geeft een mooi beeld.

's maandags gesloten 

Bijzondere Collecties - Bibliotheek UvA

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Oude teksten, prenten, foto's, atlassen: Bijzondere Collecties in Amsterdam heeft alle zaken die de moeite van het bewaren waard zijn.

's maandags gesloten 

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

elke dag geopend 

Allard Pierson Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Met meer dan zestienduizend archeologische voorwerpen geeft het Allard Pierson Museum een uitgebreid beeld van het leven in de oudheid.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Torture Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.43km)  -  Ontdek de wereld van martelarij in het Torture Museum. Ooit gehoord van een schedelkraker? Hier ontdekken bezoekers waar die voor gebruikt werd.

elke dag geopend 

Hermitage Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Bezoek de Amsterdamse Hermitage aan de Amstelhof! Kunstcollecties uit verschillende beroemde musea vullen de zes verschillende tentoonstellingszalen.

elke dag geopend 

Panorama Amsterdam: City Time Lapse

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Van de bouw in een moeras tot de jaarlijkse Canal Parade: bekijk hoe Amsterdam is ontstaan in deze spectaculaire surroundshow.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Groepsportretten van de 17e eeuw

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Bij de Hermitage Amsterdam hangen de 'broers en zussen' van de Nachtwacht: enorme groepsportretten uit de zeventiende eeuw. Meters breed en meters hoog. Door hun omvang tot nu toe zelden te zien, maar ze hebben eindelijk hun plek gevonden.

elke dag geopend 

Museum van de Geest Amsterdam: kunst, maar dan anders

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Grof gekras, een explosie aan kleur of sober zwart-wit: Museum van de Geest geeft podium aan kunst van 'outsiders', kunstenaars met een verstandelijke beperking.

elke dag geopend