Uitstapjes vlakbij Stern Beautyfarm Zeeland

Brouws Museum

brouwershaven, Zeeland (3.95km)  -  De rijke maritieme geschiedenis van Brouwershaven is te zien in het Brouws Museum. Het museum ligt op het meest noordelijke Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

kerkwerve, Zeeland (4.49km)  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

Stadhuismuseum Zierikzee

zierikzee, Zeeland (5.08km)  -  Het Stadhuismuseum in Zierikzee is al een bezoek waard door het bijzondere gebouw. Het oude stadhuis heeft een bijzondere zoldering van houten spanten. Bezoek vaste exposities als de Kajak van Zierikzee en bekijk de vondsten uit scheepswrakken.

Gevangenis Gravensteen

zierikzee, Zeeland (5.08km)  -  De oudste gevangenis van Zeeland vind je in Zierikzee: gevangenis Gravensteen. Hier werden ooit gevangenen onder barre omstandigheden opgesloten. Nu staan de deuren gelukkig open als je een kijkje komt nemen tijdens een van de rondleidingen.

De Dikke Toren

zierikzee, Zeeland (5.19km)  -  De Sint Lievensmonstertoren, beter bekend als de Dikke Toren (1510), is niet te missen tijdens je bezoekje aan Zierikzee. Beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de Zeeuwse stad en de Oosterschelde.

Museumhaven Zeeland

zierikzee, Zeeland (5.29km)  -  De Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties. Op de buitenlocatie liggen historische schepen en binnen nemen bezoekers een kijkje in de werf.

Frisia Rondvaarten

zierikzee, Zeeland (5.49km)  -  Ga op zeehondensafari of maak een heerlijke dagtocht vanuit Kamperland naar Zierikzee. Voor een spetterende dag op het water ben je bij Frisia Rondvaarten aan het goede adres.

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (8.3km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stern Beautyfarm Zeeland