Uitstapjes vlakbij GRIP

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (0.19km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

geopend elke dag geopend 

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (1.27km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

elke dag geopend 

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (1.6km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen en konijnen. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Berendonck

wijchen, Gelderland (1.62km)  -  Recreatiegebied Berendonck heeft een mooie plas waar bezoekers ontspannen kunnen zwemmen, wandelen, vissen, golfen, paardrijden of duiken.

elke dag geopend 

Sportproductions - Sportieve kinderfeestjes op locatie

nijmegen, Gelderland (1.84km)  -  Zelf even ideeënloos voor het kinderfeestje van de jarige job of jet? Bij Sportproductions organiseren ze sportieve kinderfeestjes, gewoon bij jou in de buurt. Van voetbalfeestje tot 3D twister.

's zondags gesloten 

BurgGolf Wijchen

wijchen, Gelderland (1.85km)  -  BurgGolf in Wijchen heeft veel verschillende faciliteiten. Sla een balletje op een van de vele banen of speel een spelletje FootGolf!

elke dag geopend 

Paintball Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.9km)  -  De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

elke dag geopend 

Ruimtevaart- en sterrenkundecentrum Saturnus

nijmegen, Gelderland (1.98km)  -  Al eens een blik in de ruimte geworpen? Kijk door de telescoop van Ruimtevaart- en sterrenkundecentrum Saturnus en verwonder je over het enorme heelal!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Van 't Lindenhoutmuseum

nijmegen, Gelderland (2.47km)  -  Johannes van 't Lindenhout bekommerde zich om de weeskinderen van de stad Nijmegen. Zijn Weezeninrichting groeide uit tot Kinderdorp Neerbosch, waar zo'n 1100 kinderen woonde. Werp een blik in hun bestaan in het Van 't Lindenhoutmuseum.

open op woensdag - soms geopend op zondag 

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (2.48km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

elke dag geopend 

Monkey Town Wijchen

wijchen, Gelderland (2.64km)  -  Klimmen en klauteren als een echte aap doe je in Monkey Town Wijchen. Genieten geblazen voor kinderen tot en met veertien jaar.

elke dag geopend 

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.02km)  -  Ontspan in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen, waar de Romeinen je eens voor gingen.

elke dag geopend 

Vergaderen in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.02km)  -  Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is meer dan alleen een hotel met een fraai thermenlandschap. Het is hier ook prima vergaderen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 - 35 97 204 

Openluchttheater de Goffert

nijmegen, Gelderland (3.15km)  -  Ontdek het Openluchttheater de Goffert, een sfeervolle locatie in het Nijmeegse Goffertpark. Beleef een bijzonder kunst-, cultuur- of een zomerfeest in de buitenlucht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 355 42 43 

Party- en Bowlingcentrum en Manege St. Frans

wijchen, Gelderland (3.19km)  -  Bij Party- en Bowlingcentrum St. Frans kun je bowlen op één van de acht moderne bowlingbanen. Voor kinderen is er discobowlen! Bij het partycentrum hoort ook een manege waar je les kunt krijgen of een heerlijke buitenrit kunt maken.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Goffertpark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.27km)  -  Kom tot rust in het Goffertpark. Geniet van de natuur in het bruisende Nijmegen of ga uit je dak bij een spetterend concert!

elke dag geopend 

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (3.3km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

elke dag geopend 

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (3.33km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules of maak een ritje met de huifkar.

gesloten, open van  4 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Rondleiding Goffertstadion

nijmegen, Gelderland (3.33km)  -  Neem een kijkje in onder andere de kleedkamers, spelerstunnel, dug-out en van NEC Nijmegen tijdens een rondleiding door het Goffertstadion.

geopend op afspraak of bel  

Kinderboerderij De Goffert

nijmegen, Gelderland (3.49km)  -  Kom met de kinderen naar Kinderboerderij De Goffert in Nijmegen! De boerderij wil bezoekers in contact brengen met dieren, natuur en milieu.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GRIP