1

Uitstapjes vlakbij Knutselwinkel Koud Kunstje

Koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Al zes generaties lang wordt het ambacht van koffiebrander en theehandelaar van vader op zoon en dochter overgedragen.

's zondags gesloten 

360 Amsterdam Tours

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.12km)  -  De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets.

elke dag geopend 

Boom Chicago - Comedy Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Een avondje lachen doe je in het Comedy Theater Boom Chicago. Scherpe shows vol improvisatie, waarbij het publiek zelf suggesties kan doen.

's maandags gesloten 

Westerkerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Kom naar de Westerkerk in Amsterdam en vier de zomer! Er zijn allerlei vieringen, concerten en activiteiten waar toeristen en Amsterdammers kunnen aanschuiven.

's zondags gesloten 

Electric Ladyland - The First Museum Of Fluorescent Art

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Electric Ladyland is een uniek museum met fluorescerende kunst. Direct als je het museum binnengaat, voelt het alsof je onderdeel van de kunstwerken wordt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 42 03 776 

Theo Thijssen Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Theo Thijssen schreef onder meer het bekende boek 'Kees de jongen'. In het geboortehuis van de Amsterdammer is een terugblik te zien op zijn leven.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

elke dag geopend 

Anne Frank Huis

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Een indrukwekkend museum over het leven van de Joodse Anne Frank en haar familie. Zij waren ondergedoken op de Prinsengracht. Tijdens een dagje Amsterdam mag je dit museum absoluut niet missen.

elke dag geopend 

Winkelen in Amsterdam - De 9 Straatjes

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Negen straatjes vol winkelplezier! In Amsterdam ben je niet zomaar uitgekeken. Slenter langs de leuke vintage winkels en laad die tassen maar vol.

elke dag geopend 

Pancakes Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Traditionele pannenkoeken, verrassende pannenkoeken en wereldse pannenkoeken: je proeft ze allemaal bij Pancakes Amsterdam.

elke dag geopend 

Amsterdam Tulip Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Tulpen, molens en klompen. Daar staat Nederland in het buitenland om bekend. De geschiedenis van één van deze clichés, de tulp, ontdek je in Amsterdam Tulip Museum.

elke dag geopend 

Huis Bartolotti

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  Lopend, varend of fietsend langs de Herengracht valt nummer 170 je vanzelf op. De imposante gevel van Huis Bartolotti, een voormalig koopmanshuis, trekt nieuwsgierige ogen omhoog. Wil je eens verder binnen kijken? Dat mag!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Woonbootmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  In de Amsterdamse grachten liggen de woonboten gebroederlijk zij aan zij. Benieuwd hoe deze nostalgische woningen er van binnen uit zien? Het Woonbootmuseum laat het zien!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag 

Kookschool Keizer Culinair - Amsterdam Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Kookschool Keizer Culinair verzorgt elk denkbaar culinair uitstapje. De workshops, kooklessen en wijnproeverijen zijn lekker en ook nog eens heel gezellig! Neem een kijkje op de Elandsstraat in Amsterdam.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kookschool Keizer Culinair - Keizersgracht

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  Kookschool Keizer Culinair geeft workshops, kooklessen en wijnproeverijen. Voor groepen zijn er leuke arrangementen mogelijk.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 42 79 276 

Vaar over de Amsterdamse grachten - met pizza, sushi of bbq

amsterdam, Noord-Holland (0.48km)  -  Geniet van een zorgeloos boottripje over de Amsterdamse grachten met een sloep of salonboot van Bootuitjes.nl. Aan boord een barbecue, sushi, pizza of gewoon een fijne borrel; voor ieders gezelschap een arrangement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 401 9071 

Verkwik je met oude kennis in de Embassy of the Free Mind

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  De Embassy of the Free Mind is een kenniscentrum op het snijvlak van eeuwenoude spiritualiteit, filosofie en wetenschap. Lees de oude boeken of luister naar een internationale spreker!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Markt aan de Westerstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.55km)  -  Op zoek naar een lapje stof of kleding? Dan moet je bij de 'lapjesmarkt' aan de Westerstraat zijn! Uiteraard is hier nog veel meer te krijgen.

open op maandag 

Proeflokaal A. van Wees

amsterdam, Noord-Holland (0.55km)  -  De Amsterdamse distilleerderij van Wees maakt nog echte jenever, die tientallen jaren in het vat zit. Proef het in het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Knutselwinkel Koud Kunstje