1

Uitstapjes vlakbij Knutselwinkel Koud Kunstje

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.14km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

360 Amsterdam Tours

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.12km)  -  De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets.

Westerkerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Kom naar de Westerkerk in Amsterdam en vier de zomer! Er zijn allerlei vieringen, concerten en activiteiten waar toeristen en Amsterdammers kunnen aanschuiven.

Theo Thijssen Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Theo Thijssen schreef onder meer het bekende boek 'Kees de jongen'. In het geboortehuis van de Amsterdammer is een terugblik te zien op zijn leven.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

Anne Frank Huis

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Een indrukwekkend museum over het leven van de Joodse Anne Frank en haar familie. Zij waren ondergedoken op de Prinsengracht. Tijdens een dagje Amsterdam mag je dit museum absoluut niet missen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Knutselwinkel Koud Kunstje