Uitstapjes vlakbij Café CinQ

Grand Café Silva Ducis

den bosch, Noord-Brabant (0.01km)  -  Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

Café De Smidse

den bosch, Noord-Brabant (0.1km)  -  Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.12km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (0.12km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (0.14km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (0.2km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (0.22km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (0.28km)  -  Geniet van de stilte in het groen van de Jeroen Bosch Tuin. Dit kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken. Ook kun je genieten van de kunst die er wordt geëxposeerd.

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.28km)  -  De gidsen van Ludiek wandelen leiden wandelaars op een unieke manier door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

Werk aan de Winkel - lifestylewinkel

den bosch, Noord-Brabant (0.41km)  -  De naam zegt al genoeg! Bij Werk aan de Winkel hangt niemand relaxed achterover. Stroom over van inspiratie bij dit aanbod aan creatieve workshops. Je gaat naar huis met een herinnering aan een leuke middag én een cadeautje voor het thuisfront.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café CinQ