Uitstapjes vlakbij Zakelijke bijeenkomsten in...

Bezoek de Kilsdonkse Molen: een levendige historie

dinther, Noord-Brabant (1.87km)  -  Het scheelde een haartje of de Kilsdonkse Molen was roemloos ten onder gegaan. Maar deze bijzondere molens zijn gelukkig weer springlevend! Geniet en leer van dit prachtige stukje historie in Brabant.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Meierijsche Museumboerderij

heeswijk, Noord-Brabant (2km)  -  Hoe was het leven op het platteland tussen 1880 en 1930 in Noord-Brabant? De Meierijsche Museumboerderij vertelt een bijzonder verhaal.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag 

Boerderijuitjes op Boerderij Repos Ailleurs

waarder, Zuid-Holland (2.82km)  -  Welkom op de boerderij! Beleef een mooie dag op het platteland en ga samen met familie, collega's of vrienden boerengolf spelen of leer melken tijdens de melkclinic.

's zondags gesloten 

Beleef het plattelandsleven bij De Heische Hoeve

loosbroek, Noord-Brabant (2.82km)  -  Kennismaken met het boerenleven doe je op boerderij De Heische Hoeve in Noord-Brabant. Met leuke boerenactiviteiten als Laser Kleiduifschieten of een ontdekkingstocht maak je kennis met het platteland.

geopend op afspraak of bel +31 (0)413 22 91 53 

Bus Whisky: bezoek de stokerij

loosbroek, Noord-Brabant (2.82km)  -  Whiskyliefhebber? Breng dan een bezoekje aan een van de beste whiskystokerijen van Nederland: Bus Whisky. Proef het ambacht!

elke dag geopend 

Evenementenlocatie De Heische Hoeve

heeswijk, Noord-Brabant (2.82km)  -  Op zoek naar een ontspannen vergaderlocatie of een leuke groepsactiviteit? Kom dan naar De Heische Hoeve. Een sfeervolle locatie voor evenementen en bedrijfsuitjes.

's zondags gesloten 

Kasteel Heeswijk

heeswijk, Noord-Brabant (2.91km)  -  Een fascinerend stukje Brabantse geschiedenis op een prachtige plek: het imposante Kasteel Heeswijk.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Natuurtheater Kersouwe

heeswijk, Noord-Brabant (3.02km)  -  Tussen het groen vind je het natuurtheater Kersouwe, een plek waar cultuur en theater in de zomer hoogtij vieren.

geopend, elke dag geopend 

Alpacafarm Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (4.4km)  -  Wandelen in Natuurgebied De Maashorst is al prachtig, maar wandelen met een groep alpaca's maakt het nòg leuker! Bij Alpacafarm Vorstenbosch verken je samen met een groep wollige alpaca's de prachtige natuur of je boekt een gezellig meet & greet...

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Slapen & Kamperen bij de boer - Alpaca Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (4.42km)  -  Op de alpacaboerderij van Willem-Mathijs en Anne is het heerlijk vertoeven. Geniet van je vakantie tussen de dieren en wordt wakker in je luxe tent mét uitzicht op de alpacaweide.

geopend, elke dag geopend 

Monkey Town Veghel

veghel, Noord-Brabant (4.59km)  -  Beleef bij Monkey Town Veghel samen met je kinderen een spannende en leuke dag met veel uitdagende speeltoestellen.

's maandags gesloten 

Pannenkoekenboerderij De Kabouter

schijndel, Noord-Brabant (5.15km)  -  Zin in lekkere pannenkoeken? Pannenkoekenboerderij De Kabouter heeft de pan al warm! Kinderen die zijn uitgegeten, leven zich in de achtertuin uit in de leuke speeltuin, racen op de skelters en springen op de trampoline.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwemmen bij Laco Veghel

veghel, Noord-Brabant (5.72km)  -  Zwemmen bij Laco sportcentrum Veghel is een feest voor het hele gezin. Van knuffel- en recreatiezwemmen tot baantjes trekken en aquasporten; het is allemaal mogelijk. En bij mooi weer is het buitenbad open!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Jumpsquare Veghel

veghel, Noord-Brabant (5.87km)  -  Leef je uit bij indoor trampolinepark Jumpsquare Veghel. Ontdek de Airtrack, een baan waar je expres niet hoog op kunt jumpen, perfect voor het leren van allerlei nieuwe kunstjes. Of verken de Walk on Wall: land na het jumpen op de rug en loop...

elke dag geopend 

Sterrenwacht Halley

vinkel, Noord-Brabant (6.15km)  -  Kom sterren kijken en verwonder je over de pracht van de natuur en onze melkweg.

soms geopend op vrijdag 

Restaurant De Hooghei

berlicum, Noord-Brabant (6.17km)  -  Of je nu trek hebt in tapas, pannenkoeken of een vleesschotel: bij Restaurant De Hooghei staat het allemaal op het menu. Schuif hier aan vanaf ontbijt tot diner en het live cooking buffet.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Intratuin Veghel

veghel, Noord-Brabant (6.73km)  -  Van bloemen en planten tot een uitgebreide wooncollectie, er is van alles te vinden bij de Intratuin in Veghel.

's zondags gesloten 

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (6.73km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping De Hooghe Heide

berlicum, Noord-Brabant (6.87km)  -  Camping De Hooghe Heide is een viersterrencamping in het Noord-Brabantse Berlicum. De camping heeft chalets te huur en er is ook een zwembad aanwezig.

geopend, elke dag geopend 

Restaurant Fabula

schijndel, Noord-Brabant (6.93km)  -  Fabula is een gezellig pannenkoekenhuis dat verstopt ligt tussen de bossen in Brabant. Kinderen hebben hier alle ruimte om binnen en buiten te spelen. Er is zelfs een schatkamer!

's maandags gesloten 

Kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen

Bestel snel tickets Wandel over de ophaalbrug door de poort en waan je terug in de middeleeuwen. Kasteel Ammersoyen is namelijk één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland, vol herinneringen aan het verleden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zakelijke bijeenkomsten in De Toren