Uitstapjes vlakbij De Toren

Alpacafarm Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (4.4km)  -  Wandelen in Natuurgebied De Maashorst is al prachtig, maar wandelen met een groep alpaca's maakt het nòg leuker! Bij Alpacafarm Vorstenbosch verken je samen met een groep wollige alpaca's de prachtige natuur of je boekt een gezellig meet & greet...

Pannenkoekenboerderij De Kabouter

schijndel, Noord-Brabant (5.15km)  -  Zin in lekkere pannenkoeken? Pannenkoekenboerderij De Kabouter heeft de pan al warm! Kinderen die zijn uitgegeten, leven zich in de achtertuin uit in de leuke speeltuin, racen op de skelters en springen op de trampoline.

Zwemmen bij De Beemd in Veghel

veghel, Noord-Brabant (5.77km)  -  Zwemmen bij De Beemd Veghel is een feest voor het hele gezin. Van knuffel- en recreatiezwemmen tot baantjes trekken en aquasporten; het is allemaal mogelijk. Na het zwemmen kun je vervolgens ontspannen in de sauna, het stoombad of de whirlpool.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (6.73km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Fietsverhuur De Mastworp

uden, Noord-Brabant (6.73km)  -  Cross door de omgeving van Uden op een gehuurde fiets van Fietsverhuur De Mastworp. Binnen no-time ben je in natuurgebied De Maashorst waar je prachtige routes hebt.

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (8.17km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

Autotron

rosmalen, Noord-Brabant (8.33km)  -  Wie op zoek is naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement, kan veel kanten op bij beurzen- en evenementenlocatie Autotron Rosmalen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenactiviteit: het is beide mogelijk.

Automuseum Classic Park

boxtel, Noord-Brabant (11.03km)  -  Ben je een liefhebber van oldtimers? Dan is Classic Park jouw paradijs! Hier kun je je vergapen aan de fonkelende motorkappen van Ferrari's, Rolls-Royce en Porsches. De collectie wisselt voortdurend door in- en verkoop van de auto's.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Toren