Uitstapjes vlakbij IJssalon De Hoop

Kunsthandel Studio 2000

blaricum, Noord-Holland (0.15km)  -  Ontdek kunst in Blaricum bij Kunsthandel Studio 2000. Hier is hoogwaardige kunst uit de negentiende en twintigste eeuw te bekijken en ook te koop.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie De Vlierhove

blaricum, Noord-Holland (0.27km)  -  Ontdek kunst in Galerie De Vlierhove. Verschillende kunstenaars exposeren hier hun werk. De galerie heeft tijdelijk geen exposities . Houd de website in de gaten voor nieuwe exposities.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 79 06 22 

Kinderboerderij De Warande

huizen, Noord-Holland (1.6km)  -  Help de boer op de kinderboerderij om konijnen, geitjes en alle anderen dieren te voeren. Ook verjaardagspartijen vier je op De Warande. Versier een taart of maak een eigen schaapje van echt schapenwol. Rijd als afsluiter nog een rondje op een paard.

elke dag geopend 

Singer Laren

laren, Noord-Holland (2.19km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

's maandags gesloten 

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (2.29km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

geopend, 's maandags gesloten 

Theetuin Eemnes

eemnes, Utrecht (2.3km)  -  Geniet van een ambachtelijk hapje en een drankje bij Theehuis Eemnes. Hier kunnen bezoekers sfeervol lunchen, brunchen of een high tea houden.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (2.47km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

vandaag nog gesloten, geopend 24 april t/m 6 september, van 06:45 uur tot 17:45 uur 

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (2.81km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

elke dag geopend 

Bowlingcentrum Huizen

huizen, Noord-Holland (2.83km)  -  Strek die armen en zwaai alle tien de kegels om! Een avondje uit bij Bowlingcentrum Huizen is sportief en recreatief tegelijk.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (3km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Privétuin Het Landje in Eemnes

eemnes, Utrecht (3.11km)  -  Waar eens de koeien graasden, ligt nu een schitterende tuin met een mooie waterpartij, waterval, stenen walletjes en de prachtigste bloemen en planten. Geniet tijdens één van de open dagen in het seizoen van deze prachtige oase van rust!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 10:00 uur tot 15:00 uur 

Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland

nijkerk, Gelderland (3.65km)  -  Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland is een ware ontdekkingsreis in een weids en oer-Hollands landschap.

elke dag geopend 

De lucht in bij Coronel Adventure Indoor Klimpark

huizen, Noord-Holland (3.86km)  -  Bij Coronel Adventure Indoor Klimpark ga je de uitdaging aan op grote hoogte. Slinger, klauter, spring en klim van touwbrug naar tokkelbaan en van platform naar platform!

elke dag geopend 

Smeed je eigen kunstwerk met gloeiend metaal

huizen, Noord-Holland (3.92km)  -  De kolen worden opgestookt, de banden worden gesmeed! Ga aan de slag tijdens een stoere workshop waarbij je de kneepjes van het vak van de smid leert. En maak een kandelaar,

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 47 24 63 53 

Kinderboerderij 't Mouwtje

bussum, Noord-Holland (4.6km)  -  Kom konijnen aaien in het knuffelkonijnenhok en maïs voeren aan de schapen en geiten. Bij Kinderboerderij 't Mouwtje is het een gezellige beestenboel.

open op zondag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland (4.65km)  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

doordeweeks geopend 

Fort Werk IV

bussum, Noord-Holland (4.68km)  -  Fort Werk IV is het enige overgebleven fort van de verdedigingswerken rond Bussum. Het is opengesteld voor publiek en geschikt voor evenementen.

doordeweeks geopend 

Goois Openluchttheater De Lieberg

eemnes, Utrecht (4.71km)  -  Verscholen in het bos bevindt zich Goois Openluchttheater De Lieberg. In de zomer is het hier genieten van kindervoorstellingen en koffieconcerten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (4.9km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van IJssalon De Hoop