Uitstapjes vlakbij Erfgoedhuis Meerssen

Privé Spa Marsana

meerssen, Limburg (0.35km)  -  Zin om naar de sauna te gaan, maar niet in al die andere mensen? Spa Marsana is de oplossing! Een privé spa voor stellen of een groep van maximaal tien personen.

Rotstuin Bèr Slangen

maastricht, Limburg (2.62km)  -  Betreed vanaf het overdekte terras de rotstuinen met zijn kabbelende beekjes en stortende watervallen. Waan je in je eigen paradijsje in het zuidelijke puntje van Limburg. Een tuin om er van te genieten!

't Magisch Theatertje

maastricht, Limburg (2.73km)  -  In 't Magisch Theatertje zorgen poppen, marionetten en maskers voor bijzondere tentoonstellingen. De vaste spelers reisden al de hele wereld over en tonen nu hun kunsten in Nederland.

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (3.57km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (5.12km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

Shimano Experience Center

valkenburg, Limburg (5.14km)  -  Sporten is leuk én belangrijk voor iedereen! In het Shimano Experience Center in Valkenburg maak je kennis met drie verschillende takken van (buiten)sport: fietsen, roeien en vissen.

Bureau Europa

maastricht, Limburg (5.43km)  -  In de industriële Timmerfabriek, waar Bureau Europa huist, kun je terecht voor onder andere tentoonstellingen, workshops en lezingen op het gebied van architectuur, vormgeving en ontwerp.

The Game Box Maastricht

maastricht, Limburg (5.44km)  -  Kom gamen in The Game Box Maastricht. Deze arcadehal staat vol met meer dan vijftig spellen van vroeger én van nu. Speel games met en tegen elkaar en win leuke prijzen.

Sphinxkwartier Maastricht

maastricht, Limburg (5.47km)  -  Ooit een industrieterrein, nu een trendy wijk. In het Sphinxkwartier van Maastricht shop je in oude fabrieken, eet je in een voormalige brandweerkazerne en pak je een terrasje aan de oude binnenhaven 't Bassin.

Pathé Maastricht

maastricht, Limburg (5.5km)  -  Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

Olround Maastricht

maastricht, Limburg (5.64km)  -  Altijd al uit een gevangenis willen ontsnappen? Bij Olround in Maastricht kun je, naast een potje ouderwets bowlen, de strijd aangaan in het gevangeniscomplex!

Centre Céramique

maastricht, Limburg (5.67km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

Café Zuid

maastricht, Limburg (5.74km)  -  Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Erfgoedhuis Meerssen