1

Uitstapjes vlakbij Huifkarcentrum 't Hoefijzer

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (3.55km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

Shortgolf De Warrel

westerbork, Drenthe (3.67km)  -  Shortgolf is een golfvariant. Het wordt gespeeld op kleine golfbanen met negen holes. De baan ligt bij restaurant De Warrel. Shortgolf is zeer geschikt voor de beginnende golfer.

Museum van Papierknipkunst

westerbork, Drenthe (4.02km)  -  Met papier kun je meer dan je ooit dacht! Bekijk de miniscule knipsels uit de zeventiende eeuw, maar ook de nationale en internationale papierkunst van nu. Maak tot slot je eigen knipkunstwerk!

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (5.39km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

Jan Kruis Museum

orvelte, Drenthe (6.54km)  -  Jan Kruis werd vooral bekend door zijn humoristische strip 'Jan, Jans en de kinderen'. In het Jan Kruis Museum zie je niet alleen zijn strips en werk als reclametekenaar, maar ook zijn prachtige portretten, schilderijen en illustraties.

Natuurgebied Hart van Drenthe

schoonloo, Drenthe (7.34km)  -  Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt 5000 hectare aaneengesloten natuur: het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken.

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (7.54km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Huifkarcentrum 't Hoefijzer