Ski-Inn Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.01km)  -  Ski-Inn Amsterdam is overdekt, hier is het dus altijd prima weer! Leef je uit op de rollerbaan. Durf jij van de zwarte piste?

De FilmHallen Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

Divection Duikopleidingen

amsterdam, Noord-Holland (0.53km)  -  Leer duiken bij Divection Duikopleidingen! Neem een introductieduik of start met een cursus. Geniet van de wondere onderwaterwereld.

Cultureel centrum De Nieuwe Liefde

amsterdam, Noord-Holland (0.61km)  -  In het culturele en religieuze centrum De Nieuwe Liefde draait alles om beschaving. Liefde voor de taal als maatschappelijke weerklank staat hier centraal.

Theater Bellevue

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Geniet bij Theater Bellevue in hartje Amsterdam van een heerlijke avond vol cultuur en vermaak met een ruime keuze van voorstellingen en optredens.

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.7km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

De Melkweg

amsterdam, Noord-Holland (0.73km)  -  De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

Internationaal Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.79km)  -  Het Internationaal Theater Amsterdam biedt voor ieder wat wils. Van theater tot toneel en van musical tot workshops. Voor jong en oud een geweldig dagje weg!

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.79km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark.

Natuurspeeltuin Plan West

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  Gooi de Ipad opzij en ga lekker buiten spelen! Van klimmen over de klimrots tot een ouderwets potje voetballen. Bij Natuurspeeltuin Plan West heeft ieder kind wat te doen.

P.C. Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  Shoppen in de PC Hooftstraat is een belevenis op zich. Vergaap je aan dure kleding of spot bekende mensen.

Jimmy Woo

amsterdam, Noord-Holland (0.8km)  -  De luxe club Jimmy Woo in Amsterdam staat bekend als een stijlvolle nachtclub met een uniek interieur. Alleen de beste dj's mogen er draaien.

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.84km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

Kookschool Keizer Culinair - Amsterdam Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.87km)  -  Kookschool Keizer Culinair verzorgt elk denkbaar culinair uitstapje. De workshops, kooklessen en wijnproeverijen zijn lekker en ook nog eens heel gezellig! Neem een kijkje op de Elandsstraat in Amsterdam.

Pathé City Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.89km)  -  Geniet van de nieuwste films in de eigentijdse en intieme bioscoop Pathé City in het hartje van Amsterdam.

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.9km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

The Small Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  De voorgevel van Paradiso is omgetoverd tot mini-museum. Werp tijdens je bezoek eens een blik in één van de voormalige mededelingenkastjes, hier is iedere maand een ander kunstwerk te zien!

Bekijk the Rock Stars of Art in het Moco Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.99km)  -  In het Moco Museum aan het Museumplein hangt het werk van de rocksterren uit de kunstwereld. Iconische kunst, popart en moderne streetart met een knipoog én een boodschap. Tijdens een dagje Amsterdam mag je Moco niet missen!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van The Game Company