Uitstapjes vlakbij Art Center de Raay

-in the spotlights-

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (2.83km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

Steylwandelroute

steyl, Limburg (2.84km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

-in the spotlights-

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (2.93km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

Active Paintball

baarlo, Limburg (3.29km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (3.81km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

Koffieleut

maasbree, Limburg (3.84km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (4.26km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

Openluchtzwembad De Bercken

reuver, Limburg (4.34km)  -  Zwembad De Bercken beschikt over drie verschillende baden en vier glijbanen. Verder liggen er enkele volleybalvelden en een basketbalveld bij het zwembad en zijn er speeltoestellen.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (5.34km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Indoor Visrivier Reuver

reuver, Limburg (5.72km)  -  Dol op vissen, maar niet op de bijbehorende ontberingen in de natuur? De Indoor Visrivier Reuver is de oplossing! Echt vissen met een dak boven je hoofd.

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (6.02km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (6.06km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (6.57km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Art Center de Raay