1

Uitstapjes vlakbij Sandton Château De Raay

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (1.15km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

elke dag geopend 

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (1.16km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

elke dag geopend 

Boerengolf Parkhoeve de Middelt

kessel, Limburg (1.96km)  -  Speel boerengolf aan de Maas bij Parkhoeve de Middelt. Een lekker ludiek balletje slaan tussen de koeien en het verse gras.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 - 47 71 247 

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (2.27km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

elke dag geopend 

Excursies naar Herefords kuddes

kessel, Limburg (2.57km)  -  Maak van dichtbij kennis met de Herefords. Leer meer over deze koeien en agrarische natuurgebieden met een excursie bij Natuur Beheer Limburg.

open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (2.7km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

elke dag geopend 

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (2.72km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

elke dag geopend 

Steylwandelroute

steyl, Limburg (2.72km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

elke dag geopend 

Missiemuseum Steyl

steyl, Limburg (2.79km)  -  Het Missiemuseum toont honderden voorwerpen die missionarissen eens naar Steyl brachten.

's maandags gesloten 

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (2.81km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

open op zondag, woensdag 

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (3.03km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Vakantiepark en zwembad De Berckt

baarlo, Limburg (3.04km)  -  De Berckt is een vakantiepark met camping en een prachtig subtropisch zwemparadijs met een echte slotgracht, waterspuwende draken en een drakeneiland.

elke dag geopend 

Active Paintball

baarlo, Limburg (3.25km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

elke dag geopend 

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

tegelen, Limburg (3.84km)  -  Bewonder historisch en hedendaags keramiekwerk in Keramiekcentrum Tiendschuur in Tegelen. Of ga zelf aan de slag tijdens een van de leuke workshops.

's maandags gesloten 

Koffieleut

maasbree, Limburg (3.95km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

open op woensdag en vrijdag 

Kasteel De Keverberg

kessel, Limburg (4.28km)  -  Boven de ruïnes van Kasteel De Keverberg stijgen moderne muren van glas op: een ontmoeting van historisch en modern. Dwaal door de oude gewelven van het middeleeuwse kasteel en de oorspronkelijke toren uit 950. En geniet van een hapje en drankje...

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Bercken

reuver, Limburg (4.31km)  -  Zwembad De Bercken beschikt over drie verschillende baden en vier glijbanen. Verder liggen er enkele volleybalvelden en een basketbalveld bij het zwembad en zijn er speeltoestellen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 augustus, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Wandelroute Maasbrees dorpsommetje

maasbree, Limburg (4.34km)  -  Ontdek de markante plekken, historische aspecten en landschappelijke gezichten van dorpsgemeenschap Maasbree.

elke dag geopend 

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (5.47km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

elke dag geopend 

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (5.49km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 - 46 57 250 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sandton Château De Raay