Uitstapjes vlakbij De Golfhorst

Huifkartochten 't Voske

meterik, Limburg (4.04km)  -  't Vöske organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is.

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (6.24km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (6.37km)  -  Verken De Riet Indoor Entertainment en ontdek alle arrangementen die het aanbiedt. De Riet beschikt over een trampolinepark van 1200 vierkante meter met verschillende attracties zoals een Tumbling Lane, Wall Jump Dodgeball area en nog veel meer.

Kasteel Huys ter Horst

horst, Limburg (7.63km)  -  Bezoek Kasteel Huys ter Horst en ontdek het verhaal van de ruïne en haar geschiedenis in Horst. Het kasteel heeft een plaats in het hart van alle Horstenaren.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (8.96km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Ballonvaren Limburg

beringe, Limburg (9.52km)  -  Ballonvaren Limburg brengt de passagiers naar hogere sferen! De vlucht duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief champagne met een certificaat na afloop.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Golfhorst