1

Uitstapjes vlakbij Hotel nachtclub Winston

De Bijenkorf Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Voor een dagje shoppen is de Bijenkorf in Amsterdam groot genoeg! De locatie is goed bereikbaar.

De Gebouwengids Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

BODY WORLDS: The Happiness Project

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Ongegeneerd mensen kijken, maar dan net even anders. Bij BODY WORLDS: The Happiness Project krijg je een indrukwekkend inkijkje in ons lichaam en in wat ons gelukkig maakt.

Sherlocked Escaperooms Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Slechts veertig procent van de groepen ontrafelt het geheim. Lukt het jou en je team om op tijd te ontsnappen uit de escaperooms in de Beurs van Berlage?

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

Dagje Plat Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Beleef Amsterdam op z'n platst! Smartlappen zingen of paaldansen onder leiding van de Mokumse Joke... Dat betekent rode oortjes!

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

Sterrenspeurtocht Volendam

volendam, Noord-Holland (0.16km)  -  Ga tijdens de Sterrenspeurtocht op zoek naar de huizen van de Bekende Volendammers als Jan Keizer en Annie Schilder.

Pannenkoeken bakken & quizen in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Een gezellig oud-Hollands avondje met een quiz, pannenkoeken en karaoke. Plezier van vroeger, maar dan samen met vrienden of collega's. Vier een uitbundig Hollands feestje in het hart van Amsterdam!

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

Met paard en wagen door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.19km)  -  Bewonder Amsterdam vanuit een koets en trek met paard en wagen door de binnenstad. Met Amsterdam Carriages ontdek je de stad vanuit een rijtuig en hoor je de mooiste anekdotes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel nachtclub Winston