1

Uitstapjes vlakbij Stadshart Zoetermeer

Primark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.22km)  -  Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

Bounce Valley Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.34km)  -  Bounce tot je erbij neervalt bij Bounce Valley! In dit gigantische luchtkussenpark trotseer je obstakels en spring je van luchtkussen naar luchtkussen.

Nationaal Videogame Museum

zoetermeer, Zuid-Holland (0.41km)  -  Alles op free-play! Het Nationaal Videogame Museum heeft meer dan tweehonderd spelcomputers, homecomputers en arcadekasten staan. Zet je schrap voor een flinke dosis nostalgie!

Café Spetters Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.43km)  -  Lekker losgaan kan in Café Spetters heel goed. Hier staan gezelligheid, sfeer, service én entertainment nog echt centraal.

Omnivents

zoetermeer, Zuid-Holland (0.44km)  -  Bedrijfsuitjes, themafeesten, een theaterdiner of een strandfeest. Omnivents heeft voor elke gelegenheid een passend evenement.

Stadstheater Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.45km)  -  Het Stadstheater van Zoetermeer heeft verscheidene voorstellingen. Voor de voorstelling kan je eten bij de aangesloten keuken en café.

Kinepolis Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.51km)  -  In de bioscoopstoelen van Kinepolis Zoetermeer is het goed toeven. Ook 3D-voorstellingen zijn hier te bekijken!

DarkPark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (0.71km)  -  Kies één van de escaperooms en ervaar de spanning van een prijswinnende kamer in Zoetermeer.

Speelboerderij Het Buitenbeest

zoetermeer, Zuid-Holland (0.72km)  -  Op Speelboerderij Het Buitenbeest is altijd iets te beleven. Knutsel in het activiteitencentrum, speel op de natuurspeelplek of knuffel met de dieren.

Jump One

zoetermeer, Zuid-Holland (0.82km)  -  Spring als een ninja door indoor trampolinepark Jump One in Zoetermeer. Je hebt hier verschillende parcours om te trotseren.

VR Zone

zoetermeer, Zuid-Holland (0.82km)  -  In virtual reality kan alles! Beleef de wildste avonturen en games bij VR Zone.

Natuurspeelplaats Tipituin Palenstein

zoetermeer, Zuid-Holland (0.86km)  -  Midden in Zoetermeer is een prachtige plek gecreëerd voor kinderen die dol zijn op buitenspelen. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen, ontdekken en genieten. De Tipituin is een veilige plek voor avontuur.

Natuurspeelplaats De Flierefluiter

zoetermeer, Zuid-Holland (1.01km)  -  Ga op avontuur in Natuurspeelplaats De Flierefluiter! Hier is alle ruimte voor kinderen om buiten spelen. Bomen, water en speelroutes met boomstammen.

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (1.13km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (1.21km)  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.25km)  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

Welkom op de steilste indoorpiste van Europa

zoetermeer, Zuid-Holland (2.28km)  -  SnowWorld Zoetermeer: dat is wintersport in eigen land! Brede pistes, liften en skileraren, alles voor het echte wintersportgevoel is aanwezig. Wordt het skiën of snowboarden? En durf je de steilste indoorpiste van Europa af?

SilverDome

zoetermeer, Zuid-Holland (2.47km)  -  Op het ijs van SilverDome in Zoetermeer gebeurt van alles. Kunstrijders oefenen hun kunsten, ijshockeyers gaan de strijd aan en er wordt gecurld. Hier vind je namelijk de enige officiële curlingbaan van Nederland.

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (2.57km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.61km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Spelen en ontdekken in het Balijbos

zoetermeer, Zuid-Holland (2.72km)  -  Geniet van het buitenleven in het jonge Balijbos. Struin lekker door het bos en speel als een echte ridder in het stukje speelbos. Er is ook een leuke wandelroute met ridders voor kinderen.

Stadsboerderij De Balijhoeve

zoetermeer, Zuid-Holland (2.72km)  -  Op stadsboerderij De Balijhoeve in Zoetermeer komen bezoekers veel te weten over de natuur. Door de dieren, maar ook door kant en klare natuur- en milieulessen.

Speelbos De Balij

zoetermeer, Zuid-Holland (2.72km)  -  Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.

Dekker Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.94km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (3.44km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

Boerderij 't Geertje

zoeterwoude, Zuid-Holland (3.89km)  -  Proef de producten van de eigen landbouwdieren bij biologische boerderij 't Geertje. Hier beleef je de boerderij zoals het er vroeger aan toe ging.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadshart Zoetermeer