1

Uitstapjes vlakbij Speeltuinen in Geldermalsen

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (0.88km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (4.75km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (4.97km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (5.37km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (6.82km)  -  In de Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vind je Theetuin de Wensput. Deze prachtige plek is perfect om van de natuur te genieten. En ook nog eens onder het genot van verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes koffie. Heerlijk!

Sint-Maartenskerk

zaltbommel, Gelderland (7.79km)  -  Een belangrijke bezienswaardigheid in de Bommelerwaard is de oude Sint Maartenskerk. Bezoekers kunnen de goed onderhouden kerk bezichtigen en de toren beklimmen.

De Poorterij

zaltbommel, Gelderland (7.9km)  -  Bij De Poorterij in Zaltbommel kijk je voorstellingen en films in de intieme theaterzaal. Ook zijn er omliggende zalen die geschikt zijn voor zakelijke en privé gelegenheden.

RSGA Design Museum

culemborg, Gelderland (8.73km)  -  In de oude zagerij van de meubelfabriek van RSGA Design vind je het RSGA Design Museum. Hier bewonder je bijzondere designstoelen van uiteenlopende Nederlandse ontwerpers én unieke Rietveldmeubels.

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (9.96km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (9.98km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speeltuinen in Geldermalsen