Uitstapjes vlakbij Veenpark

Harmonium Museum Nederland

barger-compascuum, Drenthe  -  Liefhebbers van bijzondere instrumenten genieten in het Harmonium Museum van een uitgebreide collectie van 250 harmoniums.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 60 31 18 

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (3.87km)  -  Museum Collectie Brands barst van de rariteiten en het erfgoed. Een museum vol verrassingen en ontdekkingen.

's maandags gesloten 

Sportlandgoed

zwartemeer, Drenthe (4.13km)  -  Op Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer kunnen groepen een sportieve dag beleven. Er zijn mogelijkheden voor paintballen, archery tag, survival en diverse andere indoor en outdoor activiteiten.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Zwembad Emmer-Compascuum

emmer-compascuum, Drenthe (5.39km)  -  Kom bij mooi weer naar het milieuvriendelijke Zwembad Emmer-Compascuum en neem een duik in het heerlijke water! Op de bubbelbank is het heerlijk lekker bijkomen.

vandaag nog gesloten, geopend 30 april t/m 4 september, van 13:00 uur tot 20:00 uur 

Aquarena Emmen

emmen, Drenthe (5.95km)  -  Plons of duik het water in bij Zwembad Aquarena! Lekker baantjes trekken in het wedstrijdbad of van de razendsnelle glijbaan.

elke dag geopend 

Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (8.24km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding maar aan en genieten maar!

vandaag nog gesloten, geopend 28 april t/m 31 augustus, van 13:00 uur tot 19:45 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Veenpark