Uitstapjes vlakbij Oude Kerk Amsterdam

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.07km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

elke dag geopend 

Rondleidingen door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.07km)  -  Beleef Amsterdam op een actieve manier! Guided Tours neemt je mee door de hele stad met een rondleiding.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 848 5300 

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Het Erotisch Museum staat midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

elke dag geopend 

Hotel nachtclub Winston

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Overnachten te midden van moderne kunst in het Winston Hotel in Amsterdam. De kamers zijn ingericht en versierd door jonge kunstenaars!

elke dag geopend 

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

elke dag geopend 

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

elke dag geopend 

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 6 832 592 / +31 (0)6 53 90 90 90 

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 683 25 92 / +31 (0)6 53 90 90 90 

Dagje Plat Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Beleef Amsterdam op z'n platst! Smartlappen zingen of paaldansen onder leiding van de Mokumse Joke... Dat betekent rode oortjes!

elke dag geopend 

Baantjer Speurtocht Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Treed in de voetsporen van inspecteur De Cock. Moord, doodslag & de boeken van Baantjer zijn de leidraad.

elke dag geopend 

Workshop smartlappen zingen met cd-opname

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  In een café op de Amsterdamse Zeedijk krijg je eerst zangles van juf Mies. Daarna ga je met de bekende 'Zingen op de Zeedijk'-tekstboekjes oefenen voor de cd-opname.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 683 25 92 

Sterrenspeurtocht Volendam

volendam, Noord-Holland (0.11km)  -  Ga tijdens de Sterrenspeurtocht op zoek naar de huizen van de Bekende Volendammers als Jan Keizer en Annie Schilder.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 683 25 92 / (0)6 53 90 90 90 

In de huid van Baantjer - Moordspel in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  De moord op Finse Hennie in de jaren vijftig is nog steeds niet opgelost. Ga terug in de tijd en vindt de moordenaar! Of ben je dat zelf?

elke dag geopend 

Pannenkoeken bakken & quizen in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Een gezellig oud-Hollands avondje met een quiz, pannenkoeken en karaoke. Plezier van vroeger, maar dan samen met vrienden of collega's. Vier een uitbundig Hollands feestje in het hart van Amsterdam!

elke dag geopend 

Rondleidingen Amsterdam met een oud-agent

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Een oud-agent leidt de groep in deze stadswandeling over de wallen en door het gokbeluste Chinatown, terwijl hij vertelt over de moord op magere Josje.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 90 90 90 

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 90 90 90 

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

elke dag geopend 

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 47 79 95 24 

Amsterdam Exchange Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Neem een kijkje achter de schermen bij de Amsterdamse beurs en kom meer te weten over de fascinerende wereld van het grote geld.

soms geopend op woensdag 

WONDR Experience

WONDR Experience

Boek nu je tickets Zwemmen in een bad vol spekjes, de muren bekladden met je eigen kunst en alles wat je ziet zelf uitproberen. Pop-upmuseum en Instagram-walhalla WONDR is een speeltuin voor volwassenen! Dompel je onder in een interactieve, kleurrijke wereld vol kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oude Kerk Amsterdam