1

Uitstapjes vlakbij Amsterdamse Zuiderkerk

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.85km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Op visite bij Rembrandt in het Rembrandthuis

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Stap in de schoenen van Rembrandt zodra je de drempel van zijn eigen huis overstapt. Hij is misschien wel de beroemdste schilder die Nederland ooit kende. In zijn huis is zijn aanwezigheid nog goed voelbaar. Hoe? Ontdek het zelf in het Rembrandthuis!

De Nachtwachtwandeling

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

Splendor Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Bezoek een van de bijzondere concerten en ervaar het zelf!

Escape World Amsterdam Waterlooplein

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  In een Amsterdams grachtenpand wacht een sensationeel avontuur. De deur valt met een klap in het slot, de muren komen op je af en de klok tikt door... Lukt het jou en je vrienden om in één uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Amsterdamse Zuiderkerk