1

Uitstapjes vlakbij Amsterdamse Waterleidingduinen

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (0.32km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Pannenkoekenrestaurant De Konijnenberg

heemstede, Noord-Holland (1.95km)  -  Hip en Hollands, dat is pannenkoekenhuis 'De Konijnenberg'. Zowel Jip en Janneke als het meisje met de parel een plekje hebben een plekje in het gezellige roodblauwe interieur gekregen.

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (2.53km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Kinderboerderij Heemstede

heemstede, Noord-Holland (2.64km)  -  Kinderboerderij Heemstede is dé plek voor een leuk dagje uit voor kinderen. Cavia's kammen of geiten borstelen, het kan allemaal!

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (2.85km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (3.69km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken.

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (3.79km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Intratuin Cruquius

cruquius, Noord-Holland (4km)  -  Alles voor de tuin én interieur is te vinden bij Intratuin Cruquius! De hond kan er ook terecht, want er is zelfs een hondenwasstraat.

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (4.16km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

Kinderboerderij De Houthoeve

haarlem, Noord-Holland (4.24km)  -  De geschiedenis van De Houthoeve gaat ver terug. Het hertenkamp bestaat al sinds 1828. In 1967 is daar een kinderboerderij bijgekomen.

Monkey Town Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.39km)  -  Luchtkussens, trampolines, glijbanen, vervelen is in indoor speeltuin Monkey Town Haarlem onmogelijk!

Golfbaan The Dunes

zandvoort, Noord-Holland (4.46km)  -  De naam zegt het al: bij Golfbaan The Dunes sla je een balletje midden in de duinen. Een gemoedelijke 9-holes golfbaan waar je ook wat kunt eten en drinken in het Clubhuis.

Zandvoorts Museum

zandvoort, Noord-Holland (4.47km)  -  Meer leren over de historie van Zandvoort? Bezoek dan het museum dat alles vertelt over haar geschiedenis.

Circus Zandvoort

zandvoort, Noord-Holland (4.47km)  -  Beleef een leuk dagdeel in Circus Zandvoort. Hier vind je toffe speelautomaten en andere spellen.

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.49km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

Zwembad de Houtvaart

haarlem, Noord-Holland (4.62km)  -  Bij zwembad de Houtvaart in Haarlem kun je baantjes trekken en recreatief zwemmen. Geniet van de zonneweide en duik van de duikplank.

Jump Town Zandvoort

zandvoort, Noord-Holland (4.69km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Jump Town Zandvoort en verken alle verschillende jump soorten die je hier kunt doen, van kinderen tot volwassenen, van beginners tot pro's.

Toer met een Segway langs de zee

zandvoort, Noord-Holland (4.96km)  -  Verken de prachtig groene omgeving van Zandvoort per Segway. Lekker in de buitenlucht rondtoeren zonder moe te worden. Geniet van de zee en de duinen en laat de wind door je haren gaan!

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (5.04km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

ABC Architectuurcentrum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.1km)  -  In ABC Architectuurcentrum vind je alles over stedenbouw in Haarlem. Ontdek onderliggende architectuur van gebouwen en trek met gidsen door Haarlem.

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.1km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem in het Verwey Museum. Film, historische voorwerpen en wisselende exposities nemen je mee terug in de tijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Amsterdamse Waterleidingduinen