Uitstapjes vlakbij Spookwandeling Amsterdam

Natuurspeeltuin Plan West

amsterdam, Noord-Holland (0.49km)  -  Gooi de Ipad opzij en ga lekker buiten spelen! Van klimmen over de klimrots tot een ouderwets potje voetballen. Bij Natuurspeeltuin Plan West heeft ieder kind wat te doen.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Nieuw Bos en Lommer

amsterdam, Noord-Holland (0.75km)  -  Ga met de dierenverzorger mee op pad bij kinderboerderij Nieuw Bos en Lommer. Speel en knuffel hier met geiten, cavia's, gerbils, konijnen en kippen.

's maandags gesloten 

Cultureel centrum De Nieuwe Liefde

amsterdam, Noord-Holland (0.79km)  -  In het culturele en religieuze centrum De Nieuwe Liefde draait alles om beschaving. Liefde voor de taal als maatschappelijke weerklank staat hier centraal.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

De FilmHallen Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.81km)  -  De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

elke dag geopend 

Badhuis en Sauna Da Costa

amsterdam, Noord-Holland (1.1km)  -  Da Costa is een klein, net badhuis en sauna met prima voorzieningen.

elke dag geopend 

Ski-Inn Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.12km)  -  Ski-Inn Amsterdam is overdekt, hier is het dus altijd prima weer! Leef je uit op de rollerbaan. Durf jij van de zwarte piste?

elke dag geopend 

Criminele teambuilding - De Gestolen Rembrandt

amsterdam, Noord-Holland (1.12km)  -  Ga samen met je collega's op zoek naar een gestolen schilderij van Rembrandt. Een spannende ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Amsterdam.

doordeweeks geopend 

Kinderboerderij de Uylenburg

amsterdam, Noord-Holland (1.17km)  -  In het Rembrandtpark wonen allemaal leuke dieren. Kom op bezoek bij Kinderboerderij de Uylenburg, waar je ook lekker kunt spelen of iets kunt drinken.

elke dag geopend 

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (1.23km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

elke dag geopend 

Boom Chicago - Comedy Theater

amsterdam, Noord-Holland (1.27km)  -  Een avondje lachen doe je in het Comedy Theater Boom Chicago. Scherpe shows vol improvisatie, waarbij het publiek zelf suggesties kan doen.

's maandags gesloten 

Escaperoom Escape Through The Movies

amsterdam, Noord-Holland (1.27km)  -  Reis door de wereld van films en spoor de ontsnapte misdadiger op in de escaperoom Escape Through The Movies. Leuk detail: daarbij moet je werken met live acteurs!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.28km)  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

elke dag geopend 

Kookschool Keizer Culinair - Amsterdam Centrum

amsterdam, Noord-Holland (1.32km)  -  Kookschool Keizer Culinair verzorgt elk denkbaar culinair uitstapje. De workshops, kooklessen en wijnproeverijen zijn lekker en ook nog eens heel gezellig! Neem een kijkje op de Elandsstraat in Amsterdam.

elke dag geopend 

Knutselwinkel Koud Kunstje

amsterdam, Noord-Holland (1.43km)  -  Een leuke hotspot voor creatievelingen: knutselwinkel Koud Kunstje in Amsterdam.

's zondags gesloten 

Electric Ladyland - The First Museum Of Fluorescent Art

amsterdam, Noord-Holland (1.44km)  -  Electric Ladyland is een uniek museum met fluorescerende kunst. Direct als je het museum binnengaat, voelt het alsof je onderdeel van de kunstwerken wordt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 42 03 776 

DeLaMar West

amsterdam, Noord-Holland (1.44km)  -  Ontdek jong theatertalent in theater DeLaMar West in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.48km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

's maandags gesloten 

Woonbootmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.51km)  -  In de Amsterdamse grachten liggen de woonboten gebroederlijk zij aan zij. Benieuwd hoe deze nostalgische woningen er van binnen uit zien? Het Woonbootmuseum laat het zien!

's maandags gesloten 

360 Amsterdam Tours

amsterdam-noord, Noord-Holland (1.53km)  -  De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Spookwandeling Amsterdam