1

Uitstapjes vlakbij Kasteel Amstenrade

Sauna Hoen

brunssum, Limburg (1.43km)  -  De bezoekers van Sauna Hoen bezorgen zichzelf een ontspannen dag in onder andere de verschillende soorten sauna's, de whirlpool en het Turkse stoombad.

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (2.01km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (2.26km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Zwembad Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (2.28km)  -  Bij Zwembad Hoensbroek kun je terecht voor een heerlijk dagje zwemmen. Kom relaxen onder de waterval of laat je meevoeren door de stroomversnelling.

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (2.62km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

Kasteel Doenrade

doenrade, Limburg (2.81km)  -  Slaap een nachtje in een echt kasteel en geniet van een heerlijk ontbijtbuffet in het culinaire restaurant als afsluiting van een feest of weekendje weg.

Zwembad De Bronspot

brunssum, Limburg (3.22km)  -  De Bronspot is een zwembad voor iedereen. Wie op zoek is naar rust, sport, ontspanning of plezier, kan bij dit zwembad terecht!

Speeltuin Schutterspark

brunssum, Limburg (4.12km)  -  Kom lekker spelen in Speeltuin Schutterspark in het Limburgse Brunssum met een kabelbaan, een huttendorp, een speelfort en nog veel meer!

Yaka Art Afrikaanse kunst

brunssum, Limburg (4.19km)  -  Typisch Afrikaanse beelden gehouwen uit prachtige serpentijnsteen uit Zimbabwe. Bezoek Yaka Art en leer alles over kunst en cultuur uit Afrika.

Kinderboerderij Schutterspark

brunssum, Limburg (4.29km)  -  Vermaak je een middag op kinderboerderij Schutterspark. De dieren zijn tam en gewend aan bezoekers. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten zoals een speeltuin, verschillende spelletjes voor de kinderen en picknickplaatsen.

MiniHaven Schutterspark

brunssum, Limburg (4.29km)  -  Kinderen beleven een onvergetelijke dag bij MiniHaven Schutterspark. Voor één dag zijn ze kapitein en stuurman tegelijk op hun eigen boot!

Gasterij Kasteel Terborgh

schinnen, Limburg (4.51km)  -  Gasterij Kasteel Terborgh schotelt de gasten heerlijke Limburgse hapjes en drankjes voor. Het restaurant is gevestigd in een prachtig kasteel. Deze sfeervolle locatie is ook te huur voor vergaderingen of feesten.

Klimbos Park Het Plateau

brunssum, Limburg (4.7km)  -  Trotseer de Limburgse natuur op grote hoogte in Klimbos Park het Plateau. Kies uit vier bijzonder klimroutes en ga op avontuur! Bij Park het Plateau kun je ook fietsen huren en boogschieten.

Woonboulevard Heerlen

heerlen, Limburg (4.73km)  -  Alles voor in en om het huis is te krijgen bij Woonboulevard Heerlen. Met de 53 speciaalzaken zit een dagje uit hier wel goed.

Molen van Hunnecum

nuth, Limburg (4.82km)  -  De Molen van Hunnecum uit 1882 heeft een hele reeks eigenaren gehad en is sinds haar bouw regelmatig gerestaureerd.

Biej de Tant

schinveld, Limburg (4.93km)  -  Trek met paard en huifkar door de bossen en de velden van Schinveld en Onderbanken en ontmoet wilde Schotse Hooglanders in de glooiende natuur.

Kasteel Wijnandsrade

wijnandsrade, Limburg (5.12km)  -  In het glooiende landschap van Limburg ligt midden tussen kabbelende beekjes een kasteel met een klein kerkje. Bezoek het betoverende Kasteel Wijnandsrade.

Indoor speelparadijs Kinderstad Heerlen

heerlen, Limburg (5.72km)  -  Rennen en ravotten bij Kinderstad Heerlen! Ga waterfietsen, draai in de rondte op de draaimolens en spring naar hartelust op de springkussens. Helemaal spannend: de achtbaan en de waterglijbaan.

Golfclub Brunssummerheide

brunssum, Limburg (5.79km)  -  Midden op de Brunssummerheide en in de Schinveldse bossen ligt Golfclub Brunssummerheide. Naast de ligging is ook de 45-holesgolfbaan zelf uniek.

Zwembad De Joffer

voerendaal, Limburg (6.45km)  -  Zwembad De Joffer is de ideale plek om te ontspannen in het water. Er is een 25 meter lang binnenbad aanwezig, waar ook duiklessen worden gegeven.

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (6.71km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.

Kwekerij Bastin

aalbeek, Limburg (6.81km)  -  Heerlijke geuren en de prachtigste kleuren vind je bij Kwekerij Bastin. Koop een pompoen of neem wat lavendel mee naar huis.

Curiosamarkt Heerlen

heerlen, Limburg (6.81km)  -  Heerlen pakt elke zaterdag in het zomerseizoen uit met een gezellige markt. Kom snuffelen en geniet van de Limburgse gezelligheid!

Filmhuis De Spiegel

heerlen, Limburg (6.83km)  -  Filmhuis De Spiegel ligt in het centrum van Heerlen en biedt een afwisselend programma van films en workshops.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Amstenrade