1

Uitstapjes vlakbij Almere Rondvaarten

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (0.67km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

Speelparadijs Ballorig Almere-Haven

almere-haven, Flevoland (0.74km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs in Almere-Haven voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Ze gaan hier graag naar toe, want Ballorig speelt beter!

Kunstlinie

almere, Flevoland (1.03km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

The Coffee Cat

almere, Flevoland (1.1km)  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

The Game Box Almere

almere, Flevoland (1.18km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

Kinepolis Almere

almere, Flevoland (1.21km)  -  Voor de nieuwste films is er één plek in Almere, namelijk Kinepolis. Zak onderuit en geniet van haarscherp beeld en geluid!

Almere Centrum

almere, Flevoland (1.29km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

Primark Almere

almere, Flevoland (1.86km)  -  Niet zoveel geld meer en toch lekker winkelen? Kom dan naar de Primark in Almere en vind een complete outfit voor een paar tientjes.

De Glasbak - Theater & Cultureel Centrum

almere, Flevoland (1.94km)  -  Geniet van de kwaliteiten van podiumkunstenaars: van amateur tot beroeps en van jong tot oud! De Glasbak is een schitterend kleurrijk cultureel centrum waar verschillende disciplines samensmelten.

Indoor skiën bij Ski-Mere

almere, Flevoland (2.05km)  -  Leren skiën of snowboarden in Nederland om daarna optimaal van je wintersportvakantie te genieten? Stap dan op de rollerbaan van Ski-Mere in Almere!

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (2.42km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

Qbeauty

almere, Flevoland (2.58km)  -  Alle tijd voor jezelf en alle aandacht van de schoonheidsspecialistes van Qbeauty: dat is het concept van deze beautysalon in Almere. Geniet in alle rust van de behandeling!

Almeerse Botter AM1

almere-haven, Flevoland (2.9km)  -  Vaar mee met de Almeerse Botter AM1 vanaf Almere-Haven. De charmes van deze historische botter weten je vast te verleiden tot een dagje op het water.

Van iedere gast een karikatuur!

almere, Flevoland (3.05km)  -  Verras de gasten op een feest, jubileum of een bruiloft met een bijzonder cadeautje! Sneltekenaar Ruben komt op locatie om van iedereen een prachtige karikatuur te maken. Fantastisch entertainment voor een feestje.

Stadsbos Pampushout

almere, Flevoland (3.08km)  -  Even een frisse neus halen, sporten of met de hond wandelen kan allemaal in stadsbos Pampushout bij Almere.

Kinderboerderij De Stek

almere, Flevoland (3.21km)  -  Dierenliefhebbers zitten bij kinderboerderij en manege De Stek helemaal goed. Fijn dieren knuffelen en bekijken of meedoen aan verschillende activiteiten.

Intratuin Almere

almere, Flevoland (3.27km)  -  Van dier tot straatsteen en van beeld tot barbecue: Intratuin Almere beschikt over een uitgebreid assortiment voor alles in de tuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Almere Rondvaarten