1

Uitstapjes vlakbij Intratuin Apeldoorn

't Pannekoekhuis Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (0.79km)  -  Maar liefst honderd soorten pannenkoeken serveert 't Pannekoekhuis in Apeldoorn. Dikke pannenkoeken, hartige pannenkoeken, simpele pannenkoeken of kinderpannenkoeken: er zit voor iedereen iets lekkers bij!

-aanbevolen door adverteerder-

Waterspeelplaats in het Matenpark

apeldoorn, Gelderland (1.11km)  -  Als er water is, is er speelplezier! Kinderen van alle leeftijden leven zich uit op de waterspeelplaats in het Matenpark. Ga ook lekker kliederen!

Zwembad De Sprenkelaar

apeldoorn, Gelderland (1.24km)  -  Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

Kinderboerderij Laag Buurlo

apeldoorn, Gelderland (1.36km)  -  Spelen tussen de dieren, dat doe je bij Kinderboerderij Laag Buurlo in Apeldoorn. Er is een grote speeltuin en verschillende dierweides.

Kinderboerderij De Maten

apeldoorn, Gelderland (1.43km)  -  Midden in de wijk De Maten en aan de grens van het Matenpark in Apeldoorn ligt Kinderboerderij De Maten. Kom hier knuffelen met dieren!

Winkelcentrum De Eglantier

apeldoorn, Gelderland (1.96km)  -  In het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier is alles te vinden! Parkeren is gemakkelijk onder of boven het winkelcentrum, veelal nog gratis ook!

Natuurgebied Woudhuizen

apeldoorn, Gelderland (2.12km)  -  Haal een frisse neus in het prachtige Natuurgebied Woudhuizen. Wandel of fiets door dit bos- en bloemrijke gebied.

Winkelcentrum Oranjerie

apeldoorn, Gelderland (2.25km)  -  De Oranjerie is een prachtig winkelcentrum, midden in het centrum van Apeldoorn. Het hele winkelcentrum is overdekt en er is voldoende parkeergelegenheid.

Monkey Town Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.45km)  -  Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan.

Bowling Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.48km)  -  Heerlijk een middagje bowlen. Leuk voor het gezin, of met vrienden of collega's. Bij Bowling Apeldoorn staan de pins al klaar!

The Game Box Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.51km)  -  Game liefhebbers opgelet! Bij The Game Box in het centrum van Apeldoorn stap je binnen in een waar spelletjeswalhalla. Speel vijftig gave games die je nog kent van vroeger én probeer de nieuwste games uit.

Dagje Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.53km)  -  Midden op de Veluwe vind je Apeldoorn, een stad die zich door rust en ruimte onderscheidt van andere steden.

Prikkel je fantasie in CODA Museum

apeldoorn, Gelderland (2.53km)  -  Loop eens binnen en laat je verrassen! CODA Museum is een bruisend cultuurwarenhuis met inspirerende tentoonstellingen vol kunst-van-nu, bijzondere streekhistorie en 'paper art'. Dat moet je echt eens zien!

Jumpen bij FunZone Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.87km)  -  Sportief dagje uit? Kom gezellig jumpen bij trampolinepark FunZone in Apeldoorn. Leer trucjes van het jumpteam of spring vrij rond. Voor peuters en kleuters is er een speciaal springuurtje.

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.93km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Theater en Congres Orpheus

apeldoorn, Gelderland (3.01km)  -  Theater Orpheus is een groot cultureel centrum in Apeldoorn met een kwalitatief hoogwaardig programma. Deze multifunctionele evenementenlocatie is dé plek voor een theatervoorstelling en zakelijk evenement.

Museum In de Zevende Hemel

apeldoorn, Gelderland (3.28km)  -  Alles over Sinterklaas, de koninklijke familie en oud speelgoed vind je in het museum In de Zevende Hemel. Geniet van een heerlijk folkloristisch uitje!

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (3.54km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.66km)  -  Elektrisch karten, lasergamen, futuristisch bowlen, avonturen beleven in VR: bij ZERO55 Apeldoorn kan het allemaal. In dit family entertainment center vind je allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden onder één dak.

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

apeldoorn, Gelderland (3.75km)  -  Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland (4.19km)  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Apeldoorn