1

Uitstapjes vlakbij Restaurant Aan de Zweth

Natuurcentrum De Boshoek

schiedam, Zuid-Holland (3.1km)  -  In De Boshoek leer je van alles over de natuur: er zijn tentoonstellingen en je kunt hier het grootste diorama van Zuid-Holland bekijken, met meer dan 200 opgezette dieren.

Kinderboerderij 't Hoefblad

schiedam, Zuid-Holland (3.91km)  -  Op kinderboerderij 't Hoefblad in Schiedam mogen kinderen iedere woensdagmiddag de dierenverzorger helpen met voeren en schoonmaken. Een leuke en leerzame ontmoeting met allerlei dieren in het Beatrixpark!

Monkey Town Delft

delft, Zuid-Holland (3.96km)  -  Monkey Town Delft is een heerlijk overdekt speelparadijs met unieke attracties, zoals een Indianen Eiland, lasergame en zelfs een 5D-bioscoop.

Zwembad Groenoord

schiedam, Zuid-Holland (4.06km)  -  Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de 65 meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

Doe een Vitaliteitsscan!

delft, Zuid-Holland (4.84km)  -  Beleef een dag vol vernieuwende inzichten en een ontspannende massage. Samen met vriend, vriendin, dochter of moeder op pad naar een flinke dosis aandacht voor jezelf!

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (5.15km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland (5.21km)  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Aan de Zweth