Leer schieten als een pro bij Outdoor Delft

Leer schieten als een pro bij Outdoor Delft

Focus, richt... en schiet! Bij Outdoor Delft barst het van de stoere activiteiten in de buitenlucht. Leer schieten met een luchtbuks, trotseer speelvelden in het bos met een pijl en boog in de aanslag of ga voor een potje paintball of archery tag met je vriendengroep. De meeste activiteiten zijn kindvriendelijk, dus Outdoor Delft is ook geschikt voor een stoer dagje uit in de natuur met de familie! Ga bijvoorbeeld samen disc golfen, Op aanvraag kun je ook een fietstocht boeken, een infrarood experience op locatie naar keuze afhuren en leren boomklimmen als de beste - met tuigje en al!

Buksschieten en boogschieten

Een van de meest spectaculaire activiteiten van Outdoor Delft is het schieten. Met een luchtbuks, kruisboog, of lekker klassiek met een pijl en boog. In vijftig minuten leer je onder begeleiding hoe je een buks of boog bedient en hoe je een schot in de roos scoort. Lukt het jou om te schieten als een pro? Deze activiteiten zijn beschikbaar vanaf achttien jaar.

Leer schieten als een pro bij Outdoor Delft in Delft leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga jij voor een schot in de roos? Foto: Outdoor Delft.

Leer schieten met een luchtbuks. Foto: Outdoor Delft.

Ga jij voor een schot in de roos? Foto: Outdoor Delft.

Ga jij voor een schot in de roos? Foto: Outdoor Delft.