1

Uitstapjes vlakbij Visspeciaalzaak Foppen

Hoogebeen Interieur

putten, Gelderland (0.07km)  -  Al veertig jaar is Hoogebeen Interieur in handen van dezelfde familie. De winkel beschikt over maar liefst drie etages vol met meubelen en verlichting.

Van Ganswijk Mode & G5 Putten

putten, Gelderland (0.25km)  -  Voor de nieuwste mode kun je terecht bij Van Ganswijk Mode & G5 Fashion Factory. De twee winkels liggen recht tegenover elkaar in Putten en richten zich beiden op een ander publiek. Van Ganswijk Mode is klassiek en stijlvol, G5 is jong en hip.

Arboretum Landgoed Schovenhorst

putten, Gelderland (1.75km)  -  Landgoed Schovenhorst herbergt een schat aan bijzondere bomensoorten. Leren, spelen, architectuur en moderne kunst. Ontdek deze wonderlijke bomenwereld! Vanaf de Bostoren is je zicht op het arboretum nog spectaculairder.

OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek

ermelo, Gelderland (1.98km)  -  Heerlijk ravotten in OERRR speelnatuur Oud Groevenbeek: dat wil elk kind wel! Want hier kunnen ze spelen met water, zand en modder. Door het bos banjeren. In bomen klimmen en nog veel meer. Ook kinderen in een rolstoel kunnen hier komen spelen!

De Blokhut: Feesten & Activiteiten

putten, Gelderland (2.57km)  -  De Blokhut in Putten is geschikt voor iedere gelegenheid. Huur een zaal voor je feest en bespreek de mogelijkheden voor een passend menu. Kies voor een echt geslaagde dag ook voor een van de vele activiteiten.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (2.93km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (3.36km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (4.11km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (4.22km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (4.38km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Visspeciaalzaak Foppen